Sanja Grohar in Sami: Prišel je samo zaradi nje

Vir: Story
3. 7. 2009

Ko so številni namigovali, da je zveze Sanje Grohar in njenega Španca Pedra Luiza - Samija konec, se je Sami, kot je Sanja napovedala, pojavil ravno na dan začetka tekmovanja za Zlati glas Konga.

Sanja je sredi junija prihitela v Slovenijo, saj jo je čakalo veliko obveznosti, ki jih je kot vedno vzela nadvse resno, obenem pa še priprave na festival Zlati glas Konga.

“Doma me je čakalo veliko obveznosti, obenem sem tako rekoč urejala nastope, vadila s plesalkama, usklajevala obleko za nastop s kreatorko Majo Štamol in opravila precejšnje število radijskih intervjujev. Promocija pesmi The One, ki je pred kratkim dobila tudi videoobliko, je bila zelo pomembna, saj pomeni temelj za promocijo skladbe tudi v Sloveniji,” nam je zaupala Sanja, ki še vedno, kot je to obljubila pozimi, ko se je preselila k Samiju, močno računa tudi na slovenski trg.

“Vso zadevo si predstavljam podobno kot v športu, vsak dober športnik, recimo nogometaš, najprej igra v vaški ligi, potem počasi prileze do prve, in če je res dober, ima možnost zaigrati tudi v tujini,” razmišljanje ponazori Sanja, ki pravi, da je do trenutka, ko bo njena glasba povsem sprejeta tudi v tujini, še dolga pot polna dela.

“Najprej moraš zmagati doma in zato veliko pozornosti dajem slovenskemu trgu, saj tudi moji oboževalci od mene pričakujejo, da jih ne bom pozabila,” še dokonča svoje načrte.

Ob vsem tem dogajanju pa je imel tudi Sami svoje obveznosti v Barceloni, zato je prišel v Slovenijo dober teden za svojo zaročenko, a niti za trenutek ni pomislil, da Sanje ne bi spremljal na tekmovanju, kar je tudi njej veliko pomenilo.

“Na srečo obstajajo moderne komunikacije, ki omogočajo zares dobro zvezo, a vseeno priznam, da sem ga neskončno pogrešala. Vsi dotiki, prebujanja in vse, kar imava v najini zvezi, mi je zares manjkalo in moralo bi se zgoditi nekaj zares pomembnega, da Samija ne bi bilo ob meni v Kongu,” nam je dogajanje opisala Sanja, ki je s skladbo Poletna noč gladko prišla v finale tekmovanja in tam pometla s konkurenco. Sami je ves čas tekmovanja stal ob svoji lepotički, jo bodril in navijal zanjo.

“V zaodrju je bil tako napet, da ga sploh nisem prepoznala. Dobesedno moker je bil od napetosti, in ko sem videla, da imam že velik naskok, sem se spomnila, da sem plesalke poslala domov, zato sem skladbo na odru na koncu odpela sama in stekla v Samijev objem. Podoživljala sem trenutke zmage na tekmovanju za miss Slovenije, ko sem hodila na oder, kar nisem mogla verjeti, da ja zmaga res moja, saj je bilo na festivalu zares veliko dobrih izvajalcev, ki se z glasbo ukvarjajo dlje kot jaz. A očitno je skladba Poletna noč, ki smo ja ravno tako kot The One naredili v Španiji, s skupnimi močmi prepričala komisijo in hvaležna sem za vse glasove, ki sem jih prejela,” je Sanja navdušena in obenem hvaležna za zmago.

Tudi Samiju je Sanjina zmaga pomenila veliko, pa tudi producenti v njeni španski založbi so bili veseli uspeha, saj je to korak naprej k dobri promociji in referencam, ki si jih Sanja lahko pripiše. Sami, ki se tudi ukvarja z glasbo in zdaj pozna že kar nekaj slovenskih besed, je bil seveda uspeha svoje zaročenke nadvse vesel.

“Vsak njen uspeh je uspeh tudi zame, z njo delim tisto, kar jo osrečuje, in vesel sem, da sem tudi jaz del njenega življenja. Nikoli si ne bi oprostil, če me v tem trenutku, ko je moja princeska zmagala, ne bi bilo zraven,” nam je ekskluzivno zaupal postavni Španec, ki je že naslednji dan popoldne našo lepotičko spet odpeljal domov v Španijo.

“Čaka naju veliko dela, med drugim se ukvarjava tudi z najino skupno skladbo, duetom, ki ga bova posnela v kratkem in za katerega se bom potrudila napisati čim bolj čustven tekst. To pa sploh ne bo problem, saj bo skladba govorila o ljubezni, ki jo imava na pretek in prav zato bo verjetno še posebej čustvena,” nam je tik pred odhodom na letališče povedala Sanja.

Cenita drobne dotike

Ko Sami stoji ob Sanji, se ne moremo znebiti občutka, da se ves čas dotikata drug drugega, pa tudi njegovo usvajanje slovenskega jezika nam daje dober občutek, saj moški, ki ne bi stal popolnoma ob svoji ženski, verjetno ne bi počel vseh drobnih, a za Sanjo velikih, stvari.

“Njegove malenkosti, s katerimi mi postreže, so v mojih očeh tako lepe in velike, da ga preprosto moram objeti, mu dati vedeti, da ga imam rada in že to, da me niti za trenutek ne izpusti, da je ob meni, ko ima le možnost, je res veliko,” je eni od prijateljic zaupala Sanja.

DonFelipe

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story