Sanja Grohar iskreno o tem, da pred rojstvom sina ni bila navdušena nad otroki, zdaj pa je zgodba drugačna!

16. 6. 2020

Postavna Sanja, nekoč misica, manekenka in pevka, ki je opustila kariero v Sloveniji, zdaj s sinčkom in možem živi ter ustvarja v Londonu.

Pred kratkim pa je objavila iskren zapis o tem, kakšen je bil njen odnos do otrok, preden ni tudi sama postala mama.

"Until you have children you literally have no idea how amazing it is! Preden sem imela Nicolaia nisem bila ravno ljubitelj otrok. Nisem bila niti ziher ali si otroka dejansko želim," je poudarila Sanja in dodala, da ji je preveč pomenil čas z Matejem in njuna svoboda.

"Potem pa sva prepotovala, prežurala in ratala je neka mini prazninica, kot da poleg naju se nekaj manjka in takrat sva vedela, da je to otroček. Hm dajva probat, sva rekla par mesecev pred poroko, in glej ga zlomka v enem poskusu je ratalo, tako da je bil šok še toliko večji," je iskrena Sanja.

Med drugim je še dodala: "Spomnim se, če sva kje naletela na deročega otroka, sva bežala stran. “Ko boš imela svojega, bo drugače,” so mi govorili. Ko sem zanosila sem uzivala v svoji nosecnosti in vse ok ampak v trenutku, ko sem rodila in zagledala Nikija je bilo to, TO. “Oh wow ok I get it now o tej ljubezni so govorili”. Ampak ta ljubezen dejansko raste iz dneva v dan in se vedno ne morem verjeti, da sem mami. Ja slisi se totalno pocukrano (sorry za sladkorno) in v bistvu I don’t care ker je nekaj najlepšega in ja, otrok te spremeni."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Until you have children you literally have no idea how amazing it is! Preden sem imela Nicolaia nisem bila ravno ljubitelj otrok. Nisem bila niti ziher ali si otroka dejansko zelim🤷🏻‍♀️. Prevec mi je pomenil cas za naju z Matejem in najina svoboda. To, da lahko spim do kadar hocem, grem na potovanja kjer sva free, da s prijatelji igrava activity do 2h zjutraj in se ga napijemo.. Potem pa sva prepotovala, prezurala in ratala je neka mini prazninica kot da poleg naju se nekaj manjka in takrat sva vedela, da je to otrocek. Hm dajva probat sva rekla par mesecev pred poroko in glej ga zlomka v enem poskusu je ratalo 🤣 tako da je bil sok se toliko vecji. Nekako si nisem predstavljala biti noseca nevesta 👰🏻( na koncu pa nama je bilo to, da je on z nama na poroki nekaj najlepsega 🤰🏻 ). Lol spomnim se ce sva kje naletela na derocega otroka sva bezala stran. “Ko bos imela svojega bo drugace” so mi govorili. Ko sem zanosila sem uzivala v svoji nosecnosti in vse ok ampak v trenutku, ko sem rodila in zagledala Nikija je bilo to, TO. “Oh wow ok I get it now o tej ljubezni so govorili”. Ampak ta ljubezen dejansko raste iz dneva v dan in se vedno ne morem verjeti, da sem mami. Ja slisi se totalno pocukrano (sorry za sladkorno) in v bistvu I don’t care ker je nekaj najlepsega in ja otrok te spremeni. Dejnasko imas manj potrpezljivosti za bull**** . Doloceni ljudje postanejo prioriteta ker vidis kako ljubijo tvojega otroka in s tem vidis koliko@ti pomenis njim. In at the end of the day je nasa druzinica popolnoma vse kar rabim 💕 #mojadruzina #ljubezen #familyiseverything❤️

A post shared by 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐚 | Mommy & Fashion (@sanjagrohar) on

Priporočamo