Sanja Grohar iskreno o zaslužku: "Lačni nismo!"

Sanja Grohar iskreno o zaslužku: "Lačni nismo!" (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
14. 3. 2021

Sanja Grohar se je po povratku v Slovenijo že navadila na nov način življenja, ki je zdaj verjetno bolj umirjen.

V Londonu je stkala veliko lepih poznanstev, a dom je le dom, pravi pevka, ki ima največjo bazo prijateljev prav v Sloveniji. Vprašali smo jo, če se da od sponzorstva lepo živeti in kolikšna je njena povprečna plača. "Čeprav so se že enkrat razpisali o povprečju, tisto niso prave številke."

Angleški mediji so se namreč razpisali, da naj bi lepotica na letni ravni s sponzorskimi objavami zaslužila slabih 45 tisoč evrov, za potovanja po Mehiki, Španiji, Italiji in Grčiji pa sedem tisoč evrov. "O zneskih tudi ne bi govorila, ker se mi zdi to zelo osebna stvar. Živimo lahko normalno in to je najbolj pomembno. Da je streha nad glavo, da nismo lačni, da smo zdravi," pove Sanja, ki prizna, da so v londonski dom vložili veliko, saj se tu prenove stanovanja prav zaradi tega razloga niso lotevali.

V London se sicer nimajo želje vrniti in videti je, da je ta del življenja zdaj za njimi. Zdaj uživajo v Sloveniji, kjer je mali Nicolai obkrožen z družino. "Nicolai je super fantek, zelo zgovoren, nežen in brihten. Pri dveh letih je znal že celo abecedo. Ima pa tudi malo temperamenta po mamici (smeh)," pove Sanja. 

Priporočamo