Sanja Grohar je popravila tisto, kar jo je motilo, odločila se je za ta poseg na obrazu

Sanja Grohar je popravila tisto, kar jo je motilo, odločila se je za ta poseg na obrazu (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
8. 4. 2021

Nekdanja misica, zdaj pa spletna vplivnica, velja za iskreno mlado damo, ki ji nobena tema ne predstavlja tabu.

Tudi ko gre za lepotne popravke. Nekatere zvezdnice jih na vso moč skrivajo, Sanja pa s tem nima nobenih težav. Znano dejstvo je, da z leti koža postaja bolj utrujena in manj elastična, tudi koža na obrazu - to je najbolj opazno na vekah in okoli oči, še posebej, če se koža nekoliko povesi.

Sanja je očitno opazila, da se ji dogaja prav to - motile so jo njene povešene veke, zato se je odločila za popravek oziroma lepotni poseg, med katerim ji je lepotni kirurg opravil korekcijo povešenih vek.

To je postopek, ki se imenuje blefaroplastika, rezultati pa so resnično opazni - pogled je bolj odprt, videz pa mladostnejši in bolj svež. Med posegom se odstrani povešena koža na vekah (spodnjih in zgornjih oziroma po potrebi). Sanja je zdaj s svojim videzom zagotovo bolj zadovoljna in se še z večjim veseljem predaja sproščenim trenutkom v krogu njenih najbližjih.

😍 Sanja Grohar - Theycallmebambam je naša ambasadorka in z veseljem jo razvajamo! 👉Ker jo že dlje časa motijo povešene...

Posted by Estetika Nobilis on Sunday, 28 February 2021

Priporočamo