Sanja Grohar: Je vedela za Samijevo preteklost?!

Sanja zatrjuje, da je vedela za Samijevo preteklost. (foto: arhiv Lea) arhiv Lea
Vir: Lea
24. 3. 2010

Kot strela z jasnega je udarila novica, da je Sanjin sanjski moški, zaradi katerega je zapustila bivšega fanta in si želela ustvariti kariero v Španiji, navaden blefer. V Španiji ima dolgoletno partnerico, s katero ima celo hčerko. In ker smo s Sanjo navajeni imeti odprte karte, nas je še toliko bolj presenetilo, ker lepotička ni nikoli omenjala nobene druge ženske, predvsem pa ne otrok.

Zato smo se vprašali: je Sanja sploh vedela za Samijevo preteklost? Sicer je res zatrjevala, da se uči špansko, ampak v tem jeziku vprašati “Oué tal?” oziroma Kako si? še ne pomeni obvladati jezik. Kljub vsemu pa Sanja zatrjuje: “Že davno pred selitvijo, takoj na začetku najine zveze, sem vedela, da je moj zaročenec očka prikupne 10-letnice, ki živi s svojo mamico.

Tako je govorila takoj po tem, ko je bilo na naslovnici Nove objavljeno, da je sanjski Sami ločeni očka, zato je še toliko bolj čudno, da te informacije z javnostjo ni delila prej, pa čeprav svojega zasebnega življenja ni nikoli skrivala. No, razen če tega ni vedela ...

Priporočamo