Sanja Grohar je zaradi jemanja antibiotikov za nekaj časa morala prekniti dojenje

Sanja Grohar je zaradi jemanja antibiotikov za nekaj časa morala prekniti dojenje (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
17. 11. 2019

Sanja Grohar, poročena Kovič, je na svojem Instagram profilu razkrila, da je morala jemati antibiotike in zaradi tega ni mogla dojiti svojega sina Nicolaija.

Med počitnicami v Mehiki je namreč dobila infekcijo - bruhala je, tako da so ji morali dati injekcije in antibiotike. Zdravnica ji je dejala, da med jemanjem antibiotikov nikakor ne sme dojiti. Potrlo jo je tudi dejstvo, da je dojenje 10-mesečnega Nicolaija morala ukiniti v enem dnevu.

"Trenutno prestajam hude čase. Dobila sem infekcijo, dan sem preživela tako, da sem bruhala. Po dveh injekcijah in tabletah mi je bilo boljše, a skrbi me dejstvo, da ne smem dojiti, dokler jemljem antibiotike. Sinoči je bilo hudo, ko se je Nicolai hotel potolažiti in ga nisem mogla dojiti," je iskreno zapisala Sanja.

Svojo izkušnjo je mlada mamica, ki je bila prepričana, da bo dojenje lahko zmanjševala postopoma, dokler mali Nicolai ne doponi enega leta, opisala tudi na svojem blogu. Pohvalila je moža Mateja, ki ji je bil v težkih trenutkih najboj v oporo. Upamo, da je zdaj Sanja že okrevala in da so hudi trenutki minili.