Sanja Grohar je spet ponosna na svojo postavo

Vir: Story
26. 7. 2013

Nekdanja najlepša Slovenka in pevka Sanja Grohar se lahko pohvali z zavidanja vredno postavo. Zato jo v teh dneh na plaži ne spregleda marsikateri predstavnik močnejšega spola in tudi dekleta, ki se zgledujejo po njej.

Še zlasti tem pa želi Sanja povedati, da brez truda ne gre, saj se je tudi sama spopadala s preveliko težo. Pevka je priznala, da z vsakim letom tehtnica pokaže nekoliko več in da sovraži boj s kilogrami.

"Sovražim ta boj in vsako leto je huje. In se pogledaš v ogledalo in veš, kakšen si bil včasih in kakšen si zdaj. Prvič v življenju garam za svoje telo!"

Pred morskim oddihom se je odločila, da bo izgubila še kakšen odvečni kilogramček, preden bo smuknila v kopalke, zato se je lotila diete, ki se je izkazala za kar težak izziv.

Na svoj jedilnik je namreč vključila zeljno juho, ki jo je kot glavni obrok jedla sedem dni, zraven pa je vključila še sadje.

Po nekaj dneh enolične prehrane se je juhe sicer naveličala, vendar ni vrgla puške v koruzo, ampak zdržala vso dieto in na morje odšla bolj vitka.

Shujševalna dieta z juhami, ki je v sedemdesetih letih postala pravi modni hit, se zdaj ponovno vrača v velikem slogu. Več o tem, kako hujšati z juhami, izveste v članku Dieta z juhami.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 31/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 31/2013

Story Story 31/2013, od 24. 07. 2013