Sanja Grohar: Mož jo krega

Sanja Grohar: Mož jo krega (foto: Ana Gregorič) Ana Gregorič
13. 3. 2021

Sanja Grohar, ki se je po letih življenja v Londonu naposled z družino vrnila v Slovenijo je vesela, da so se odločili za ta korak.

Sanja Grohar, ki se je po letih življenja v Londonu naposled z družino vrnila v Slovenijo, je vesela, da so se odločili za ta korak. Glavni razlog za njihov povratek v domovino je bil si Nicolai, ki je star dve leti.

"Odkar sem postala mami, je bilo življenje v Londonu dosti težje," prizna pevka, ki ji je najbolj manjkal stik z družino. "Proč si od babic, tetic in prijateljev. Moj Matej je krasen očka ampak je bil med tednom večinoma v službi, kar ni bilo lahko. Tako, da sva se odločila, da prideva nazaj, kjer bo Nikec lahko več časa tudi z družino, mamici bo pa lažje," pojasni vplivnica, katere primarno delo je že nekaj časa vezano na internet.

"Ko sva se preselila v London, sva oba takoj dobila redne službe in sva bila zadovoljna, saj so vedno nudili napredovanja," še doda Sanja, ki je kar nekaj časa v Londonu delala v marketingu. "Matej je delal spletni marketing za eno podjetje, jaz pa za drugo. Prišla sem do pozicije vodje projektov za marketinško agencijo. Po porodu sem jaz službo pustila, saj je bil Instagram moja služba. To in moja znamka TCMBB."

Sanja ima z znamko veliko dela, saj je pritisk glede objav res velik. Povedala nam je, da včasih še sama ne ve, kako ji uspe v enem dnevu postoriti vse, saj dela pet stvari hkrati. Mož jo zato nenehno opozarja, da se mora umiriti in si vzeti čas zase. "Ko jem kosilo, me Matej že grdo gleda, naj vsaj pojem v miru," doda Sanja, ki živi izključno od sponzorstva. "Vsekakor si je težje najti čas zase in za Mateja in marsikaj postoriti za svoj posel," še pove Groharjeva. 

Priporočamo