Sanja Grohar: Muči jo občutek manjvrednosti

18. 5. 2011 | Vir: Lea
Deli

Kakor da se vedno znova, ko že vsi mislijo, da je stopila korak nazaj, vrne še močnejša, je tudi tokrat Sanja Grohar v enem mahu ujela kar dva drveča vlaka in se spet po starih poteh prebija v ospredje. Ne le da dela, poje, kreira in najde čas za svojega zaročenca, ampak se je lotila tudi novega projekta.

Lea: Sanja, kako vam uspe najti čas za vse, kar počnete?

Sanja: Vedno sem rada delala več stvari hkrati, drugače se prekmalu začnem dolgočasiti, in velikokrat sem kljub vsemu delu, ki ga imam, dobila občutek, kot da nič ne delam ... Če sem bila en dan doma brez dela, se mi je začelo mešati in dobivala sem občutek manjvrednosti. Delo me krepi, osrečuje, no ... pa tudi kak evro več mi da, kar je dobrodošlo. (smeh)

Lea: Slišati je, da bosta s Samijem stopila na še eno skupno pot, glasbeno. Sami naj bi od prihodnjega tedna vrtel glasbo v slovenskih klubih, kajne?

Sanja: Jaaa! To je sicer naključje, ampak nama je všeč. Sami je bil včasih v Španiji didžej, devet let je vrtel po diskotekah in klubih, potem pa je zaradi posla ta hobi pustil ob strani. No, ko je na moji rojstnodnevni zabavi vrtel glasbo, ga je opazil DJ Sylvain, ki ima z ženo v lasti agencijo Preeparty, ki trži didžeje po Sloveniji, in mu ponudil delo. Sedaj sva paket DJ Sami & Sanja G. Live.

Lea: Kako pa ste si celotno zadevo zamislili? Kako bosta združila moči? Boste tudi vi didžejka?

Sanja: Sylvain in Tamara sta imela idejo, da bova bolj zanimiva v paketu. DJ Sami kot house didžej, jaz pa kot pevka, ki na koncu na mini koncertu v živo zapoje nekaj uspešnic, ki spadajo v sklop dogodka. Sami ima res veliko izkušenj z vrtenjem glasbe in je veliko delal po Španiji, tako da mislim, da bodo ljudje zelo zadovoljni. Če je DJ Sylvain zadovoljen z njegovim delom, potem nekaj že bo iz tega. Jaz se kot didžejka še nisem preizkusila, mislim, da bom ostala pri petju. No, ne rečem pa, da za šalo ne bi poskusila, bi bila kar zanimiva didžejka. (smeh)

Lea: Vseeno pa so to kar veliki čevlji, v katere boste stopili, saj so svetovne house uspešnice vedno prepevale res znane pevke s specifičnimi in močnimi glasovi …

Sanja: Izbrala si bom pesmi, ki ustrezajo mojemu glasu in razponu. No, po pevskih učnih urah solo petja pri Nataši Nahtigal sem še bolj ‘komot’ s svojim petjem, močan glas znam zdaj bolje obvladovati in se že veselim nastopanja s tujimi uspešnicami. Pela bom komercialne/house komade, na primer Guetto s kakšno znano pevko, morda kakšne remikse. Menim, da bodo dogodki super in da bodo ljudje lahko zažurali na najinih nastopih.