Sanja Grohar: Na robu živčnega zloma?!

Vir: Nova
2. 11. 2011

Številne zvezdnice, domače, še večkrat pa tuje, so v preteklosti zaradi pritiska uspeha, največkrat pa zaradi osebnih težav, doživele živčni zlom. In ko se spomnimo na Britney Spears, ki si je pred očmi javnosti obrila lobanjo sredi fri­zerskega salona, ne moremo mimo tega, da je pred nekaj dnevi
Sanja Grohar na svojem profilu na Facebooku objavila fotografijo, na kateri je, zanimivo, na polovici glave brez las.

Težave v preteklosti

Sanja je bila od nekdaj ena izmed naših najbolj čustvenih lepotic, ki nikoli ni dobro skrivala stanja svojega duha. “Ne glede na to, kaj si kdo misli o njej, je Sanja čustvena in iskrena. Že v očeh ji je videti, kdaj je zares srečna in kdaj jo pestijo težave. Ne zna skrivati počutja, misli, čustev. Ko je dobre volje, to deli z vsem svetom, takrat ji dogaja na polno, ko pa se njen svet ruši, in v zadnjem času to ni bilo malokrat, pa je to prav tako opazno,« nam je zaupala Sanjina prijateljica in nas obenem spomnila na to, da v zadnjih letih Sanji resnično ni bilo postlano z rožicami.

Če se spomnimo, je bil njen razhod z nekdanjim dolgoletnim fantom Danijem, ki se je zgodil tako rekoč čez noč, skoraj na očeh javnosti, ki je Sanjo večkrat 'obtoževala', da je fanta zamenjala čez noč, kar lepotički, ki se je zaljubila v španskega Samija, ni bilo všeč. Še huje je bilo, ko se je pred dobrim letom in pol ponesrečila njena sestrica Tijana in je Sanja v nekaj urah prispela iz Španije v Slovenijo, takrat je tudi vidno shujšala, nasmeh na njenem obrazu se je izbrisal. Senca bojazni, da bo Tijana nosila posledice vse življenje, kar se na srečo ni zgodilo, je visela nad njo kot Damoklejev meč skoraj pol leta, in šele ko je Tijana prišla iz bolnišnice, je Sanja spet zaživela. A to sploh še niso vsi razlogi, ki jih Sanja ima, da bi lahko njena 'čupa', kot je poimenovala svojo frizuro, postala, kar je.

Stres, napetost in boj za denar

Sanja in njen večni zaročenec Sami, ki naj bi postal njen mož že pred dvema letoma, sta se, odkar je prišel živet v Slovenijo, preselila kar trikrat. Zdaj živita v Kranju in lepotička je, da bi živela čim bolj komod, začela hoditi v službo. Njen Sami naj bi ta čas delal na daljavo, in čeprav je pred kratkim odprla svojo prvo trgovino blagovne znamke Double S Jeans v Španiji, naj vse le ne bilo tako rožnato, kot se zdi.

»Kljub nekaj uspehom se Sanja zdi potrta in nesrečna. Veliko dobre volje v njej ni. Sicer jo stvari občasno razveselijo, a v njenem življenju je vse skupaj verjetno daleč od raja, ki ga želi prikazati ljudem ob sebi,« nam je še povedala Sanjina prijateljica, ki se tako kot mi boji, da je močan poseg v Sanjino frizuro, ki je viden tudi na fotografijah, posnetih pred nekaj dnevi v Kranju, le odraz njene čustvene in psihične razrvanosti, torej neke vrste živčnega zloma, podobnega zlomu Britney Spears.

Sanja je namreč ves čas pod pritiskom javnosti, tistih, ki je ne marajo, je toliko kot tistih, ki jo imajo radi, ali še več, če sodimo po spletnih forumih, obenem pa je njeno življenje vse prej kot pravljično in kaj lahko se zgodi, da bo lepotička, ki je sicer v stresnih situacijah vedno bila močna, podlegla. Ne nazadnje pa je znano, da si ženske tako drastično menjajo frizuro, ko so nezadovoljne z življenjem, ko so podvržene hudemu stresu, pa se odločijo za tako radikalne posege, kot se je Sanja.

Upamo le, da je bila vse skupaj muha enodnevnica, saj si ne želimo, da bi še ena lepotica doživela izkušnjo, ki jo je pred kratkim preživela Sabina Mali.

Priporočamo