Sanja Grohar: Naga rajca Američane

Sanja Grohar (foto: Heloena Kermelj) Heloena Kermelj
19. 3. 2012

Sanja Grohar je osvojila nekaj laskavih lepotnih naslovov. Kakorkoli pogledamo, ji je tisti, ki so ji ga podelil bralci in uredniki Playboya, najbolj na široko odprl vrata v svet estrade. Playboyevo dekle leta Sanja Grohar namreč spet vzburja, a tokrat na drugi strani luže.

Spet v Ameriškem Playboyu

Ko se je Sanja Grohar le nekaj dni po predaji lepotnega naziva miss Slovenije povsem gola pojavila na naslovnici slovenskega Playboya, je nastal pravi kaos. Revija je bila hipoma razprodana, ob koncu leta pa je bilo hitro jasno, da je Sanja Grohar tudi nesporna dobitnica naziva Playboyevo dekle leta 2007.

Zato je spet, torej že drugič, zaživela na fotografijah Aleša Bravničarja, ki pa še nekaj let po prvi objavi burijo duhove na oni strani luže, saj je v zadnji številki ameriškega Playboya Sanja spet vzburila ameriško uredništvo.

»Kdo bi uganil, da se bosta dva največja slovenska kulturna izvozna artikla 21. stoletja križala prav na straneh Playboya? A oglejte si križanje poti filozofa in Playboyevega avtorja Slavoja Žižka in Playboyevega dekleta leta 2007 Sanje Grohar. Osemindvajsetletna evropska pop pevka je prvič segla po zvezdah leta 2005, ko je postala miss Slovenije. V zadnjih letih pa zažiga na plesiščih s hiti v angleškem jeziku, kot sta The One in Club Star. Nam je všeč ne glede na jezik,« so zapisali v ameriškem Playboyu in Sanja je lahko na objavo resnično ponosna.

Vse gole fotografije Sanje Grohar ter zakulisja s fotoshootingov si oglejte na Playboy.si.