Sanja Grohar: Ne ‘šlepam’ se na bogataše!

Sanja Grohar (foto: Mitja Kobal) Mitja Kobal
Vir: Story
18. 11. 2011

Pevka Sanja Grohar je znova v središču pozornosti. Tokrat je poskrbela, da smo jo opazili zaradi odštekane pričeske, ki je razkrila tudi nekaj brazgotin iz otroštva.

Story: Sanja, z novo pričesko ste dvignili ogromno prahu … Je namen dosežen?

Priznam, da tega res nisem pričakovala! Še vedno ne morem verjeti, da je to zdaj neki ‘big deal’, saj je samo frizura! Tako pričesko imajo najstnice pri nas že nekaj let, zato res ne vem, zakaj je to, da sem obrila delček las, tako zanimivo. Napisali so celo, da sem verjetno doživela živčni zlom …

Story: Kako ste se pravzaprav odločili za tak drzen korak?

Že leto in pol imam na telefonu sliko take pričeske. Moja sestra je imela podobno frizuro že pred nekaj leti. Vedno mi je bila všeč, a se mi takrat ni zdelo, da bi mi ustrezalo (energijsko) nositi tako pričesko. Zdaj sem zamenjala stil glasbe, imidž in trenutno se počutim malo uporniško.

Story: Največ komentarjev je bilo povezanih s tem, da si tega niste izmislili prvi in da ste pričesko enostavno skopirali …

Res sem se iz srca nasmejala. Sploh nisem vedela in sem bila prepričana, da pri nas na estradi nima nihče take frizure, in to v bistvu kaže, da so drugi obremenjeni s tem, kaj počnem. To sem naredila, ker nisem obremenjena. Sicer pa si niti jaz niti katero drugo dekle pred menoj nisva izmislili te pričeske.

Story: Odzivi so bili zelo različni. Nekaterim je všeč, drugim se zdi, da to ni najbolj seksi … Kaj pa je rekel vaš zaročenec?

Ko sem mu pred letom in pol kazala sliko, ni bil preveč navdušen, ko pa sem prišla od frizerke, mu je bilo všeč. Rekel je, da mi tako ali tako paše vsaka frizura. Priznam, da na Facebooku dobivam večinoma samo pohvale in nazadnje so mi na nekem dogodku predstavniki moškega spola dajali roke: “Sanja, imaš jajca, vsa čast, huda čup’ca”. Ampak, kot sem že rekla, pričeska mi je res všeč, saj predstavlja natančno to energijo, ki jo čutim v sebi ta trenutek.

Celoten intervju si preberite v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story