Sanja Grohar nekoč Valentinovo praznovala v banji, danes pa med plenicami

Sanja Grohar nekoč Valentinovo praznovala v banji, danes pa med plenicami (foto: Helena Kermelj, osebni arhiv) Helena Kermelj, osebni arhiv
13. 2. 2019

Slovenska blogerka Sanja Grohar, ki je v začektu leta prvič okusila čare materinstva, je pokazala, kako je nekoč slavila Valentinovo.

Sanja Grohar je v začetku leta prvič postala mamica, ko je povila svojega sina Nicolaia. Uspešna blogerka, ki živi in ustvarja v Londonu, ne skriva, da v novi vlogi še kako uživa, a se z nostalgijo spominja tudi dni, ko je Valentinovo praznovala povsem drugače.

Sanja je na Instagramu objavila staro fotografijo iz kopalnice, kjer uživa v banji polni mehurčkov, s kozarcem vina v roki in se posveča zgolj sebi. No, slavna mamica priznava, da bo letošnje Valentinovo povsem drugačno. "Valentinovo, ko postanete mamica: umazane plenice, neurejeni lasje in nobenih ličil," je zapisala Sanja.

Ne glede na vse smo prepričani, da bo Sanja tudi letos našla nekaj trenutkov, da se bo na Valentinovo posvetila svojemu možu in preživela nekaj romantičnih trenutkov.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Valentines before becoming a mom 🤣❣️Now looks like: dirty diapers, messy hair and no makeup 👶🏻 #valentinesvibes #valentinesday2019

A post shared by Influencer, Fashion Inspo, Mom (@sanjagrohar) on

Priporočamo