Sanja Grohar: Nov tipček kopija Španca?

Vir: Nova
26. 3. 2012

Le nekaj mesecev po tem, ko so se vsi prijatelji lepotice Sanje Grohar oddahnili, ker je v rit (in nazaj v Španijo) brcnila svojega večnega zaročenca Samija, lepotička po naših informacijah ne spi več sama.

Adios Amor

Zveza s Samijem je po naših podatkih Sanjo dušila že dolgo časa, a je po odločilnem koraku vseeno prebolevala manjšo krizo. S pomočjo mame in prijateljev je bivšega uspešno pozabila in se celo vrgla v študij mediacije, ki bi ji sicer bolj prav prišel pred razdorom zaroke.

A Sanja kljub temu da je počasi zdravila svoje srce, očitno ne misli živeti v celibatu, saj se je predala žuriranju, zabavi, družbi, prijateljem, skratka vsemu, čemur se je očitno odpovedala, ko je bila s Samijem, ki ga nihče od njenih znancev in prijateljev nikoli ni zares vzel za svojega.

Novo leto je po naših podatkih preživela s prijateljico in prijateljem, medtem pa več kot očitno spoznavala nove ljudi in počasi tudi odprla srce, saj naše zadnje informacije pravijo, da je Sanja že našla novega ljubimca.

Dežur(n)a v TOPu

Dejavna žurerka večino svojega časa prebije v ljubljanskem klubu Top, za katerega na svojem FB tudi ves čas dela reklamo. In medtem ko je še pred kratkim zatrjevala, da bo zelo pozorna na to, koga bo spustila v svoje življenje, je očitno pohitela in se zdaj greje v postelji vodje gostinstva Kluba Top Mateja Koviča.

Več v reviji Nova.