Sanja Grohar: Odprla prvo trgovino

Vir: Lea
27. 10. 2011

Po tem, ko je spomladanske in poletne mesece Sanja Grohar s svojim zaročencem večinoma preživela razpeta med Slovenijo in njegovo rodno Španijo, zdaj že lahko napišemo, da je njuno delo obrodilo sadove. Ne le da sta podjetna golobčka prodala licenco za svojo blagovno znamko Double S, ampak sta tudi že odprla prvo trgovino Double S.

Sanja in Sami sta se po številnih poslovnih pogovorih odločila, da bosta skupaj s podjetnim parom odprla trgovino v enem najbolj slikovitih mest v Španiji. “Burgos je prelep kraj na severu Španije. Verjetno eno najlepših mest, kar sem jih videla v življenju, in prav tukaj je dobila svoj dom naša trgovina Double S Jeans,” nam je po prihodu iz Španije, kjer je bila zadnjih deset dni, povedala Sanja, vesela in navdušena nad tem, da so v Burgosu trgovino končno tudi odprli.

“Trgovina stoji v središču mesta med najbolj prestižnimi in najdražjimi trgovinami tam. Vodita jo Jana in Bel, na odprtju pa je bilo tudi veliko znanih ljudi in veseli naju, da so vsi menili, da je trgovina lepa, prostorna, in predvsem, da so v njej zanimiva in modna oblačila, med katerimi seveda prevladujejo tista, ki nosijo ime Double S,” nam je ob vrnitvi domov povedala Sanja, navdušena nad tem, da je trud, ki sta ga s Samijem vložila, obrodil sadove, ki jih lahko zdaj tudi pokaže.

Ima še seksi majčke, čevlje …

Sanja pa je trgovini Double S dodala še poseben pečat, saj je Jana, s katero se je dogovorila o sodelovanju, tudi modna oblikovalka. “Jana dela fantastične stvari, zato smo se odločili, da bo v trgovini tudi njena kolekcija pod blagovno znamko Double S by Jana in tako smo lahko dopolnili ponudbo, ki zdaj obsega tudi čevlje, seksi majčke s kristali in torbice,” nam je razložila podjetnica, ki je s svojo blagovno znamko zdaj očitno končno zakorakala tudi na pot mednarodne trgovine in obenem uresničila svojo veliko željo, da bi izdelki Double S prišli do čim širšega kroga.

“V kombinaciji z elegantnimi oblačili, ki jih izdeluje Jana, je vse skupaj popolno, zato močno verjamem v uspeh trgovine, čeprav vem tudi, da bomo morali še veliko narediti na tem področju in da je to šele začetek,” stoji na realnih tleh naša lepotička.

Priporočamo