Sanja Grohar: Po njej poimenovali piščanca

Vir: Lea
17. 2. 2010

Ob svojem rojstnem dnevu je pev­ka Sanja Grohar prejela posebno darilo. Njen zaročenec Sami, ki je dan pred Sanjinim osebnim praznikom prišel v Slovenijo, da bi s svojo najdražjo praznoval njen rojstni dan, je za družbo njenih prijateljev skuhal odlično večerjo.

“Že pred nekaj časa sem ‘izumil’ čisto nov način, kako pripraviti piščanca. Ne gre za komplicirano zadevo, a vanjo sem vključil vse sestavine, za katere vem, da jih moja zaročenka obožuje, in zato sem to poimenoval pollo de Sanja oziroma piščanec po Sanjino,” se je pohvalil Sami ter še izdal: “Ko piščanca popražim, dodam nekaj sestavin, ki vam jih ne bom razkril v pravih merah, ampak gre za smetano, limono, zelišča, paradižnik, sir, ter številne majhne dodatke, ki naredijo jed plemenitega okusa. Moji zaročenki je všeč in vesel sem, da s ponosom tudi prijateljem pove, da je ta jed piščanec za Sanjo.”

Lepo in preprosto darilo je Sanjo zelo ganilo in na koncu mu je padla v objem, vsi Sanjini prijatelji pa so bili navdušeni nad okusom hrane.

Priporočamo