Sanja Grohar pokazala svoj goli nosečniški trebušček, sledili so takšni komentarji!

Sanja Grohar pokazala svoj goli nosečniški trebušček, sledili so takšni komentarji! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
14. 3. 2023

Nekdanja misica Sanja Grohar je trenutno v veselem pričakovanju in videti je naravnost sanjsko.

Vplivnica Sanja Grohar je pred časom razkrila, da je še drugič noseča in čestitke so deževale z vseh koncev in krajev.

Zdaj svojo trebušček seveda več ne skriva in ga ponosno kaže, nedavno pa je na svojem Instagram profilu osupnila s povsem golim trebuščkom in pri tem mnoge zelo navdušila.

Po objavi so kaj hitro začeli prihajati komentarji, kako zelo ljubka, lepa in čudovita je, mnogim pa se zdi, da zdaj, ko je v drugem stanju, zares kar žari.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

Sanja ne skriva, da se novega družinskega člana doma vsi zelo veselijo, prav gotovo pa najbolj njen ljubek sinko, ki bo odslej prevzel vlogo starejšega bratca.

Vsekakor se zdi, da je ena izmed najlepših znanih nosečnic pri nas, čeprav je jasno, da je vsaka nosečnica po svoje lepa in da imajo vsake oči seveda svoj okus.

Preberite še: To je prava resnica o zakulisju odnosa med Jasmino in Alešem, Planet TV razkril vse!

"Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.