Sanja Grohar poslovno v Barceloni

Sanja je s producentom Funetesom in Andrésem Alcarázom, ki bo odgovoren za njeno glasbo, obiskala tudi večerno Barcelono, a hitro odšla spat, saj so obiski in sestanki precej naporni. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
26. 1. 2009
Pevka Sanja Grohar je bila dni do sobote, v Barceloni. Tokrat poslovno in z jasnimi cilji.

Medtem ko večina še vedno uživa ponovoletno zatišje, pa je Sanja za tri dni odletela v Barcelono, in sicer na povabilo ameriškega glasbenega producenta Jorgeja Funetesa. Ta ima tam del svojega glasbenega posla in med novoletnimi prazniki, ko je silvestroval v Ljubljani, sta se dogovorila, da bi lahko Sanji poskušal pomagati prodreti na večji trg. "Verjamem, da je Sanja izredna mlada dama, ki ima še veliko za pokazati, všeč so mi njena volja in ljubezen do glasbe ter to, da si, čeprav ni šolana glasbenica, upa nastopati v živo z bendom," je ekskluzivno za naš portal povedal Fuentes, ki je v preteklosti že večkrat obiskal Slovenijo, a sta se s Sanjo spoznala šele zdaj.

Sanja je tri delavne in naporne dneve, ki jih bo preživela v Barceloni, že izkoristila za sestanke s producenti in avtorji, ki jih je, kot je v njeni navadi, navdušila, po vrnitvi domov pa bo počakala na njihove predloge. Če bodo ustrezali konceptu njene glasbene poti, se bo sodelovanje lahko začelo. "Časa za nakupe sicer ni, mesto sem si že malo ogledala, a slabi trije dnevi so vse, kar imam na voljo, saj že v soboto zvečer nastopam v Sloveniji in se moram do takrat tudi vrniti," nam je po telefonu zaupala Sanja, ki bo več o poslovnih poteh razkrila v naslednji številki revije Lea.

Značke: Sanja Grohar