Sanja Grohar: Postala bo modna oblikovalka

Vir: Story
11. 4. 2010

Sanja Grohar bo konec aprila predstavila svojo kolekcijo kavbojk. Za to, da se bo preizkusila tudi kot modna oblikovalka, je kar nekaj let zbirala pogum in zatrjuje, da to nikakor ni še ena njena zvezdniška muha.

Sanja riše, odkar pomni, in zase pravi, da je bila vedno zelo ustvarjalna. Zato je že nekaj let v njej tiho tlela želja, da bi ustvarila kolekcijo oblačil.

“Že dvakrat se mi je ponudila priložnost imeti svojo znamko, vendar ni šlo vse po načrtu, ponavadi pa je tako, da ko gre za neko sodelovanje, je težje, ker nisi odvisen samo od sebe. Ko sem zbrala dovolj poguma, sem se odločila, da je čas za to. To je bila res velika odločitev in priznam, da me je bilo kar strah javno povedati, kakšnega projekta sem se lotila, vendar sem se zdaj kritik že navadila in sem močnejša kot prej. Mislim, da si vsak zasluži priložnost početi, kar si želi. Nekaterim se bo zdelo, da je to samo ena od muh, vendar si to želim početi za vedno, želim si, da bi bilo to moje delo, saj ga jemljem zelo resno,” o uresničitvi svojih dolgoletnih sanj razlaga temnolaska.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story