Sanja Grohar pozirala "zgoraj brez" in pokazala svoj zaobljen trebušček, nekdanja misica kar žari!

9. 3. 2023
Deli
Sanja Grohar pozirala "zgoraj brez" in pokazala svoj zaobljen trebušček, nekdanja misica kar žari! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik)
Aleksandra Saša Prelesnik

Resnično je prelepa nosečnica, ki pogumno pokaže svoje telo, v katerem raste otrok.

Sanja Grohar, naša nekdanja misica, zdaj pa vplivnica, je v začetku februarja številne oboževalce razveselila z novico, da s soprogom Matejem pričakujeta drugega otroka. To je razkrila na svoj 39. rojstni dan. Njun 4-letni sinček Nicolai se bo tako kmalu razveselil bratca ali sestrice.

Preberite še: Tanja Žagar že dolgo ni pokazala toliko gole kože, svoje oboževalce je s to opravo čisto navdušila (pa tudi nas!)

Ob dnevu žena pa je Sanja malce "pocrkljala" svoje sledilce in se pred objektiv postavila "zgoraj brez" ter pokazala svoje telo. Seveda so prizori nadvse okusni, tako kot smo pri njej že vajeni - prsi si je zakrila s čudovitim šopkom tulipanov, njen nosečniški trebušček pa je v prvem planu.

"Tam, kjer je ženska, je tudi magija," je Sanja v angleščini zapisala ob fotografijah, ki so takoj požele veliko pozornosti in pohval. Res je čudovita, njena koža je gladka in napeta, očitno se odlično počuti in zelo lepo skrbi zase. Seveda ima pri tem vso podporo svojega soproga in sina, ki ji ob vsakem koraku stojita ob strani. Sledilci so bili nad videnim zelo navdušeni, kar so tudi izrazili v svojih komentarjih, polnih lepih besed.

Sanja in njena družinica se v teh dneh pripravljajo na prihod novega člana ali članice, ki bo obogatil njihovo življenje in odraščal v objemu ljubezni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝕊𝕒𝕟𝕛𝕒 𝔾𝕣𝕠𝕙𝕒𝕣 𝕂𝕠𝕧𝕚𝕔 (@sanjagrohar)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Ni bila najtežja misel ta, da bi umrla, ampak da bi otroci ostali sami. Ta misel me je čisto napsihirala. Na začetku sem veliko jokala in nisem mogla spati. Ker sem se spomnila zdravljenja iz otroštva in ker sem vedela, da imam tri otroke, sem bila prepričana, da tega napora ne bom zdržala," je povedala Mojca Fatur, več pa sledi v spodnjem videu.