Sanja Grohar: Preprosto ni več zdržala

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
14. 1. 2012

Vse od dneva, ko se je Sanja Grohar zaljubila v svojega španskega ljubimca in kasnejšega zaročenca Samija, je bilo številnim jasno, da bosta morala v zvezo oba vložiti veliko, če bosta želela, da obstane.

Sanja je postala napol Španka natančno pred tremi leti. Takrat je, na moč zaljubljena v moškega, ki ga je spoznala v Barceloni, ko je odšla tja na poslovne pogovore o svoji glasbeni poti, naredila dobesedno vse, da bi se zveza tudi obdržala. Skoraj čez noč se je naučila španskega jezika in se za dobrega pol leta kljub takrat dokaj uspešni glasbeni karieri preselila v okolico Barcelone. Čez nekaj časa je vseeno ugotovila, da preveč pogreša domače, njena sestra je uspešno okrevala po prometni nesreči in Sanja se je tako z zaročencem preselila v Slovenijo, da bi lahko nemoteno delala to, kar je začela že leta prej, ko je dobila naziv najlepše Slovenke.

Številni viri so nam večkrat povedali, da je Sanja na robu obupa. Slišati je bilo, da se njen Sami nikoli ni res prilagodil življenju v novem kraju, večkrat sta se tudi preselila, a kot vsako zaljubljeno bitje na tem svetu je tudi Sanja branila zaročenca, se zanj trudila in skupaj sta začela tudi poslovno pot z blagovno znamko oblačil Double S Jeans. V vsem tem času je Sanja v veliki večini skrbela za dom, denar in obenem še kariero.

Več v reviji Story.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story