Sanja Grohar: Priprave na najlepši dan

V Ljubljani ji je 
družbo delal njen 
psiček yorkshirski 
terier Phoenix, 
s katerim je pozirala 
tudi za svoj blog. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
19. 6. 2017

Nekdanja mis Slovenije Sanja Grohar, ki živi in dela v Londonu, je pred kratkim bila na enotedenskem obisku v Sloveniji. Z zaročencem Matejem Kovičem sta se dodobra naužila lepot domovine, saj ju vse do decembrskih praznikov ne bo več nazaj. Obisk pa sta izkoristila tudi za priprave na njun najsrečnejši dan, ki se bo zgodil prihodnje leto.

Sanja in Matej sta v Slovenijo prvotno pripotovala zaradi rojstnega dneva Sanjinega očeta. Drugi razlog pa je bil ta, da sta si v živo želela ogledati lokacijo svoje prihajajoče poroke.

"Nastanjena sva bila v Kranju, vendar sva se potepala tudi po Ljubljani, na Obali ter Štajerski. Poleg vseh obveznosti moram redno skrbeti tudi za svoj Instagram profil www.instagram.com/theycallmebambam, zato sva se z Matejem veliko slikala na različnih lokacijah," pove Sanja, ki pa želi najpomembnejšo lokacijo – kraj poroke – za zdaj zadržati zase. "Lokacije ne bi rada izdajala, saj si želiva zasebnosti, glede na to, da bo to eden od najbolj intimnih dogodkov v najinem življenju, katerega bova tisti dan delila z najbližjimi," zaupa lepotička, ki bo usodni da dahnila prihodnje leto.

Sanja Grohar

"Želela sem si vzeti čas, saj ne želim biti pod stresom pred poroko ali pa na dan poroke. Zato sem se odločila za načrtovalca porok Luka in Bena, saj bi iz Londona težko in brez stresa urejala vse podrobnosti. Želim priti na poroko brez stresa in uživati v najinem najlepšem dnevu," razkrije temnolaska, ki skrivnostno molči tudi o izbiri obleke.

Sanja Grohar

"Poročno obleko bom prišla pomerjat proti koncu tega leta, imam pa zelo jasne ideje, kakšno si želim. Tudi glede ličenja se trenutno odločam med dvema vizažistoma. Oba sta enkratna, vendar verjamem, da je make up eden najbolj pomembnih faktorjev, zato si želim poskusiti obe opciji," navdušeno pove bodoča nevesta.

Barbara Majič

Priporočamo