Sanja Grohar: "Pustite me na miru"

Vir: Lea
26. 1. 2012

Po tem, ko je odjeknila novica, da je lepa Kranjčanka Sanja Grohar po dolgem času spet samska in da se je znebila svojega španskega večnega zaročenca, je ta opazno zaživela.

A ni zaživela le ona, ampak tudi krog tistih, ki se Sanji želijo približati. Takih pa očitno ni malo, saj je lepotička na svoj FB-portal napisala: “Ok, ne razumem, zakaj folk drega. Ne bom dregala nazaj, niti pod razno, in ne, NE bi šla na drink!”

Pod komentarji je bilo še zaslediti, da je očitno predal pevke Sanje zadnje čase zasut s takšnimi in drugačnimi povabili, na katera pa Sanja nikoli ni odgovarjala. “Dregljaj je postala kar ena vrsta pozdrava, potem pa v zasebnem sporočilu čaka povabilo, ali bi šla na pijačko. Ne, ne hodim na pijačke z neznanci, kako moški ne razumejo, da si s tem naredijo samo minus? Včasih dobim celo sporočila, ob katerih ne vem, a bi se smejala ali jokala. Že v startu je tako vabilo na pijačo prek FB minus, velik minus za moškega. Nikoli ne bi mogla biti s tipom, ki kar tako vabi dekleta na pijačo. Več naredijo, če tega sploh nikoli ne pošljejo,” je še komentirala Sanja.