Sanja Grohar: Razburjena nad vozniki

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Nova
20. 7. 2012

V poletnih mesecih večkrat opazimo, da lastniki svoje psičke pustijo v avtomobilih. V vročini to seveda ni prav pametno dejanje in nad tem se je razburila tudi lepotička Sanja Grohar, ki že od nekdaj obožuje pasje lepotce.

"Prav nič prijetno ni videti parkirano vozilo pred kakšnim nakupovalnim centrom in v njem, pa čeprav z nekoliko odprtimi stekli, psička, ki v vročini svoj jeziček moli skoraj do tal," nam je povedala Sanja, ki se o tej temi pred kratkim razpisala tudi na svojem portalu FB.

"Zadnjič, ko je bilo res vroče, sem videla kar nekaj takih primerov. Živalce ostanejo v avtu, sonce pripeka, sence nimajo, a ne razumem, kako nihče ne pomisli na to, kako bi bilo njemu na žgočem soncu čakati na nekoga brez vklopljene klime in po možnosti še brez vode," se je razburila Sanja, ki v največji vročini raje počaka na pozne nočne ure in svojega psička pelje takrat na sprehod, nikoli ne bi zaprtega pustila v avtu.

"Ne morem verjeti, da ljudje mislijo, da je to živalim v redu, da ne pomislijo, kako zelo vroče jim je, in da si sploh dovolijo narediti kaj takega. Večina si misli, da bo samo minutko ali dve, ampak vsi vemo, kako se ta minutka zavleče, kužek pa potem v avtu na vročini ostane vsaj 15 minut ali pol ure, to pa je že ne samo grdo, ampak tudi nevarno za njih," nam je še povedala Sanja, ki raje ne gre v trgovino ali po opravkih tja, kamor kužki ne smejo, kot da bi ga pustila v avtu na soncu.

Priporočamo