Sanja Grohar, Sabina Mali: Španec odpikan, Gorenjec sprejet v srce

Vir: Nova
10. 1. 2012

Novo leto 2012 je za nekdanja Playboyeva dekleta očitno prelomno.

Po naših preverjenih podatkih se je namreč okoli novega leta zaročila Sabina Mali, Playboyevo dekle leta 2008, že pred nekaj meseci pa naj bi samska postala njena predhodnica Sanja Grohar.

Da se v Sanjinem življenju nekaj dogaja, smo pravilno napovedali z naslovnico revije Nova, ko si je lepotička iz Kranja zabrila polovico glave. Takrat smo predvidevali, da se v Sanjinem življenju dogajajo spremembe, ki pa jih je lepotica, logično, saj so bile le osebne narave, zanikala, a po pripovedovanju našega vira so bila naša ugibanja še kako resnična.

»Sanja je samska že dober del jeseni in zime. Samija je postavila pred vrata že jeseni, a ji je uspelo novico skriti pred mediji do zdaj, ko jo je razkril maneken Žan Cvet, ki se je očitno želel preveč pohvaliti z družbo, v kateri je preživel novo leto,« nam je zaupala Sanjina znanka, ki tako kot številni drugi ne skriva navdušenja, da je obdobje velikega Španca, kot so ga poimenovali nekateri Sanjini prijatelji, končano.

»Sanja je spet na starih tirnicah, saj nihče okoli nje ni verjel, da je bilo to dobro obdobje zanjo. Ljubezen je pač slepa in Sanja je zdaj znova, kot pravijo prijatelji, na starih tirnicah, z uspešno skladbo Club Star, posneto v Španiji, pa se tudi pojavlja na številnih prireditvah. »Sanja je sama spoznala, da mora narediti spremembo v svojem življenju, in očitno jo je. Na bolje,« znanka odločno pove o lepotici, katere število oboževalcev se bo zdaj verjetno potrojilo.

Pozdravljen, Piki!

Da pa se je leto 2012 povsem drugače začelo za Sabino Mali, ki se je po svoji nesrečni zgodbi našla v objemu moškega, ki ji je ves čas dajal podporo, je lepotičko izdala njena bodoča svakinja Tamara, ki je na svojem FB-profilu zapisala, da se je njen brat zaročil in da bo zdaj ostala sama v nadstropju domače hiše.

Piki, kot ga je Sabina poimenovala, je tako dobil ne le ime, ampak tudi obraz in ekskluzivno razkrivamo, da je moškemu, ki je Sabino zaprosil za roko, ime Dejan Lazar, da je doma iz Lancovega, manjšega kraja v okolici Radovljice, Sabina pa je z njim očitno tako srečna, da se še v letošnjem letu lepotički, ki je uspešno ujela krila srečnega vetra, obeta poroka.

»Sabina je srečna, bolj in bolj se vrača v tirnice življenja, ki jo je osrečevalo že prej, kot vem, se bo posvetila delu vizažistke, v katerem je bila dobra že prej, in se izpopolnila. Okolje, v katerem živi, je zanjo dobro, in vsi, ki jo imamo radi, smo veseli, da ima Sabina znova nasmeh na obrazu in srečo v srcu,« je bila zgovorna Sabinina prijateljica, mi pa Sabini in njenemu izbrancu ob zaroki želimo veliko lepega in dobrega, saj je njuna zveza dokaz več, da ljubezen premaga vse ovire.

Priporočamo