Sanja Grohar: Samijeva hči je lepa mlada dama

Sanja Grohar 1 (foto: Grega Gulin) Grega Gulin
Vir: Story
29. 3. 2010

Sanja Grohar je za Story spregovorila o tem, zakaj se je iz Barcelone vrnila v Slovenijo in kdaj je izvedela, da ima njen španski zaročenec iz prejšnjega razmerja deset let staro hčerko.

Story: V Slovenijo sta se z zaročencem Samijem preselila pred mesecem dni. Kako sta si tukaj uredila življenje?

Glede na projekt, ki ga pripravljam in pri katerem mi v velikem delu pomaga tudi Sami, glede na moje nastope, TV Tubo in preostalo delo je lažje, da sva tu. Predvsem nama je lažje, ker mu delo omogoča, da lahko dela prek računalnika, vsak mesec pa za kratek čas odpotuje v Barcelono.

 

Story: Kje stanujeta?

V okolici Ljubljane.

 

Story: Kdo se je najbolj razveselil tega, da ste spet doma? Starši? Sestra?

Vsi moji najbližji (smeh), res sem jih nenormalno pogrešala, ko sem živela v Španiji. Vesela sem, da sem doma.

Story: Sestra Tijana je imela pred časom prometno nesrečo in vem, da ste se takrat hudo ustrašili. Je z njo zdaj vse v redu?

Moja Tijana okreva, sem pa vesela, da hodi in da je živa ... saj so na začetku napovedovali le najhujše. Moja sestrica je moje vse, ne vem, kaj bi brez nje. Nočem si niti zamisliti življenja brez svoje Tiki.

Story: So bili tudi taki trenutki, ko ste se zbali za enega od svojih domačih, razlog, da ste začeli razmišljati o vrnitvi?

Ko je Tijana imela nesrečo, sem bila v Španiji in isti trenutek sem si želela kupiti vozovnico in odleteti domov, pa so na letališču stavkali. To je bila po moje najhujša noč v mojem življenju, saj nisem nič spala in sem vso noč jokala, ker nisem vedela, kaj se v Sloveniji dogaja. Preprosto si ne bi odpustila, če bi se zgodilo kaj hujšega, mene pa ne bi bilo tukaj. To je tudi eden od razlogov.

Story: Zakaj ste se pravzaprav odločili za selitev nazaj?

Tako sva se odločila, ne vem ... in vesela sem, da sva se. Vesela sem, da sem okusila, da si ne želim živeti nikjer drugje kot doma. Vsaj za zdaj tako čutim. Vesela sem, da imam takšnega partnerja, ki bi šel zame na konec sveta.

Story: Ima Sami kaj domotožja?

Za zdaj pravi, da za čuda še ne - kar je v moje dobro. (smeh) Ko ga bo imel, bo pa še vedno lahko odletel domov, saj je z letalom samo uro in pol do Barcelone.

Story: V reviji Nova so razkrili, da je vaš zaročenec tudi že očka. Vam je, ko sta se spoznala, povedal, da ima hčerko?

Piše tudi, da je bil poročen, pa nikoli ni bil poročen, nikoli se ni želel poročiti; prvič je izrazil željo, da bi se poročil, ko me je spoznal in se zaljubil. Takoj ko sva začela zvezo, mi je povedal, to me ni motilo, predvsem sem ponosna nanj, ker je zelo dober očka. Vem, da bo, ko bova nekoč imela družino, dober mož in očka najinim otrokom.

Story: Kako ste se odzvali na novico?

Malo sem bila presenečena, vendar takrat ni imel izbire, ker se je zgodilo nenadno, pa je vse­eno skrbel za svojo hčer, kar je zame zelo velika stvar. Cenila sem tudi to, da je bil iskren in mi je to povedal, takoj ko sva začela, ker je vedel, da s tem veliko tvega.

Story: Ste jo že spoznali (kdaj)?

Seveda sem jo, saj kot oče skrbi za svojo hčerko in jo videva. Stara je 10 let in je zelo lepa mlada dama.

Story: Imate sicer radi otroke? Že razmišljate o svojem?

Prej nikoli nisem bila ena od tistih, ki bi se raznežile ob pogledu na otročka, zdaj pa opažam, da sem vse bolj ... Razmišljala sva že, kako bo, ko bo, o imenih, ki so nama všeč, vendar še nisem pripravljena.

Story: Zaroka, napovedi o poroki, odpovedana poroka in spet napovedana … Lahko enkrat za vselej razčistimo, kako je s tem?

 

Joj, veste, to o različnih odpovedih in napovedih večinoma delajo mediji. Želela sva se poročiti prejšnje poletje, pa se je zataknilo pri papirjih, saj v Španiji ne dovolijo, da se kar vsak tam poroči. Sva trmasta in vztrajava pri poroki na tej lokaciji, ker je sanj­ska, in ko bova dobila dovoljenje, se bova poročila, to je to.

Story: S selitvijo pa niste čisto zaključili z Barcelono in Španijo. Še vedno se boste vračali, ampak tokrat le zaradi glasbe ...

Res je, večinoma se bom vračala zaradi glasbe in sem pa tja s Samijem, ko bova šla obiskat njegovo družino. Zardi projekta v Sloveniji grem v Španijo verjetno šele maja, saj moram dokončati pesem, ki smo jo začeli snemati. Maja bom na glasbenem tekmovanju Pesem poletja predstavila novo pesem - duet. Sicer pa moram posneti še nekaj pesmi in duet s Samijem.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story