Sanja Grohar: Prihaja domov

Sanja med snemanjem spota The One v Španiji. (foto: DonFelipe) DonFelipe
Vir: Govori.se
6. 4. 2009

Lepotička in pevka Sanja Grohar, ki se je pred kratkim za nedoločen čas zaradi ljubezni do svojega Španca Pedra Luisa Samija in zaradi glasbe preselila v Španijo, se vrača.

Sanja je spakirala kovčke in se bo po velikonočnih praznikih vrnila domov. Pa ne zato, ker bi njena ljubezen ugasnila, ampak ker jo doma čaka delo, o tem, ali bo z njo tudi njen fant Sami, pa še modro molči. Uspelo nam je izvedeti le, da Sanjo čaka napornih skoraj 14 dni dela, saj ima v svojem rokovniku zapisane glasbene nastope, za katere ima pevka že podpisane pogodbe, pa tudi snemanje oddaje TV Tuba.

"Do oboževalcev v Sloveniji imam kljub uspešni glasbeni poti v tujini še vedno obveznosti, saj sem obljubila, da bom kariero nadaljevala tudi na domačih tleh," je bilo vse, kar nam je v elektronskem sporočilu odgovorila Sanja, uspelo pa nam je izvedeti tudi, da bo med obiskom zagotovo obiskala tudi domače, ki jih zelo pogreša.

Sanja je namreč na svoje starše in sestro Tijano zelo navezana in razdalja med zdaj njeno Barcelono in Kranjem je kar precej velika, to pa se pozna tudi pri domotožju. Pevka je sicer v Španiji posnela že dve avtorski skladbi, ki sta se znašli na dveh najbolj prodajanih španskih kompilacijah, posebno čast pa je doživela tudi, ko so v resničnostnem šovu Fama (španski plesni televizijski šov, podoben oddaji Big Brother) plesalci sestavljali koreografije prav na njeno skladbo The One.

Sanjino delo je po naših informacijah všeč tudi vodilnim na njeni založbi in prav zato so za omenjeno skladbo že posneli videospot, pri katerem je Sanja sodelovala s slovensko stilistko Nino Šušnjara, ki je obleko, narejeno posebej za spot, poslala Sanji kar s hitro pošto, da je še pravočasno prišla do naše pevke.

Priporočamo