Sanja Grohar se v Londonu preizkuša kot pevka

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
17. 1. 2014

Lepotica Sanja Grohar je v zadnjem času kar izginila in na vseh družabnih straneh spremenila kraj bivanja v London, Velika Britanija. 

Na uho nam je prišlo, da se je Sanja na Otok zatekla za nekaj mesecev, ker naj bi iskala srečo na glasbenem področju. Razlog, zakaj o tem ni nikoli želela spregovoriti, se gotovo skriva v tem, da je včasih o načrtih bolje molčati, ker ti lahko razkrivanje prinese nesrečo.

Vseeno pa ni bila nič kaj skrivnostna glede objavljanja fotografij na družabnih omrežjih, s čimer se je seveda takoj izdala. S slednjih je razvidno, da se je Sanja s fantom in psom v London preselila decembra, kjer sta praznovala tudi božič. Za novo leto so se pevki pridružili še najbližji prijatelji, s katerimi je praznovala najdaljšo noč v letu.

Pred kratkim pa ji je uspelo nastopiti v gej klubu sredi Londona, kar je pevka veselo oznanila. Menda naj bi s fantom imela dovolj denarja za vsaj tri mesece bivanja v sicer izjemno dragem Londonu. Sanji je torej uspelo nabrati dovolj denarja med službovanjem pri mami v Kranju.

Poleg tega, da ima Sanja žilico za prihranke, se bo pevka najbrž izkazala še s svojo nadarjenostjo in kmalu začela služiti denar tudi s petjem. Pred kratkim je namreč že objavila vrsto posnetkov angleških pesmi, ki jih je priredila, in s tem opozorila, da misli resno. Morda pa ji London prinese več sreče kot mala Slovenija, kjer se že leta trudi uspeti kot resna pevka - brez predznaka misice. Vsekakor ji gotovo veliko pomeni podpora fanta Mateja, ki je z njo odpotoval njenim sanjam naproti.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 04/2014

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 04/2014

Story Story 04/2014, od 15. 01. 2014