Sanja Grohar: So ljudje, ki me ne prenesejo!

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
3. 6. 2011

Sanja Grohar je postala Playboyevo dekle desetletja. Nekdanja misica, ki je prepoznavnost dobro unovčila, pravi, da svoje gole fotografije še vedno rada pogleda.

Story: Kaj vam pomeni naslov Playboyevo dekle desetletja?

Playboyevo dekle leta sem postala davnega (smeh) leta 2007, in da sem osvojila naziv najboljše med najboljšimi dekleti v desetih letih našega Playboya, je lepo priznanje. Že samo to, da je prodaja mojih Playboyev še vedno rekordna v zgodovini našega Playboya, saj naj bi jih prodali največ in jih v treh dneh popolnoma razprodali ter spet natisnili, mi laska.

Story: Ste pričakovali, da boste osvojili ta naslov?

Zmage nisem pričakovala, saj smo bile med izbranimi le zmagovalke vsakega leta posebej, torej le Playboyeva dekleta leta, le najboljše. Je pa res, da sem proti koncu glasovanja videla, da močno vodim, tako da sem na dan podelitve vedela, da bom prejela nagrado.

Story: Kako ste proslavili zmago?

Na dan zabave sem prejela šopek, se poslikala in odhitela domov, saj sem že zjutraj zaradi delovnih obveznosti letela v Španijo.

Story: Za Playboy ste se razgalili takoj, ko ste se poslovili od naslova miss Slovenije. Kakšne spomine imate na tisto fotografiranje?

Pred slikanjem sem imela dvome, na fotografiranju pa je bilo sproščeno in zabavno. Mojo družino je skrbelo, saj niso vedeli, kaj pričakovati, ko so videli, da so slike povsem lepe, prav nič vulgarne, jim je bilo lažje. Zaradi fotografiranja sem dobila marsikatero poleno pod noge, vendar me mnenje drugih ne zanima, zanima me samo mnenje mojih najbližjih, ki so zame vse.

Story: Kaj pomislite zdaj, ko vidite te fotografije?

Da so lepe in da bom, ko bom starejša, rekla: “Mater, sem bila dobra baba!” (smeh)

Story: Skozi katere spremembe ste od takrat vse šli?

No, slikala sem se pred petimi leti, telo se ni radikalno spremenilo, je pa res, da je bilo takrat še bolj čvrsto. Zdaj imam tudi kakšen kilogram ali dva več in ja, tudi s celulitom se moram boriti, telovaditi in se masirati, da se manj vidi. Včasih pa sem se basala z McDonald’som in se ni poznalo čisto nič. Sem samo človek, normalno je, da moramo ženske z leti veliko več delati, da ohranimo postavo, sploh po porodu - uf, takrat se bom morala šele namatrati (smeh) ampak tako je. Všeč so mi tudi ženske, ki so že mamice, pa jim ni treba biti suhice zato, da so videti dobro, ampak so še posebej lepe, ker se vidi, da so ženske, ne smrkljice.

Story: Kako pa je vse skupaj komentiral vaš zaročenec Sami? Bi vas podprl, če bi se za kaj takega še enkrat odločili?

Sami se ne vtika v mojo kariero in me vedno podpre. Pravi, da me je takšno spoznal in sprejel in me podpira v vsem. Slike pa so mu bile zelo všeč.

Story: Od takrat se vam je zgodilo res veliko ... Petje, vodenje oddaje Tv Tuba, na novo ste se zaljubili, zaročili, imeli kolekcijo kavbojk ... Bi lahko rekli, da sta vam tudi fotografiranje za Playboy in posledična prepoznavnost pomagali odpreti kakšna vrata?

Ja, res se je zgodilo veliko stvari. Vsako leto se trudim in se maksimalno posvečam svoji karieri, vmes sem dobila voditeljsko mesto za Tv Tubo na Kanalu A, snemala nove pesmi, spote, zmagala na Zlatem glasu Konga s pesmijo Poletna noč, podpisala pogodbo z založbo v Španiji, pri kateri sta izšli uspešnici The one in Bad girl, in sicer na kar petih najbolje prodajanih kompilacijah pri njih. Ponosna sem na kolekcijo kavbojk in že delam novo linijo ... Veliko stvari je, taka sem, rada delam več stvari hkrati, ker me veselijo. Nekatere to moti, ampak mislim, da bi vsak, ki bi imel možnosti delati na več področjih, to izkoristil. Prepoznavna pa sem od naziva miss Slovenije, vse, kar je temu sledilo, pa očitno potrjuje, da nisem imela namena ostati na sceni samo eno leto.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story