Sanja Grohar sovraži boj s kilogrami!

Premagala težave s samozavestjo
 (foto: Osebni arhiv) Osebni arhiv
Vir: Story
10. 5. 2013

Nihče si ne bi mislil, da se bo nekdanja najlepša Slovenka Sanja Grohar kdaj obremenjevala z odvečnimi kilogrami, vendar nam je pevka priznala, da z vsakim letom tehtnica pokaže nekoliko več.

Sanja je tako ena izmed redkih slo­venskih estradnic, ki se je o svoji teži in težavah s samopodobo odločila spregovoriti tudi v javnosti. Ko je leta 2005 pri 21 letih postala miss Slovenije, je tehtala komaj 48 kilogramov, danes se jeziček tehtnice ustavi pri 57 kilogramih, če pa je čez mesec bolj pridna, kar se tiče hrane, ta kaže kakšen kilogram manj.

Čeprav bi si marsikdo mislil, da se Sanja s tovrstnimi težavami ne obremenjuje, pa so njeni občutki glede tega vse prej kot ravnodušni. V svoj elektronski predal tako pogosto dobiva sporočila mladih deklet, ki se želijo zgledovati po njej in imeti tako popolno postavo kot ona.

"Bi jim najraje napisala, da se vseskozi borim, da mi je čudno in težko, ker sem včasih jedla, kar sem želela, zdaj pa ne morem več, in da mi gre včasih kar na jok zaradi tega," je iskrena Sanja.

"Sovražim ta boj in vsako leto je huje. In se pogledaš v ogledalo in veš, kakšen si bil včasih in kakšen si zdaj. Prvič v življenju garam za svoje telo!"

Kdaj in kako se je Sanja prvič spopadla z odvečnimi kilogrami preberite v novi številki revije Story, za katero je iskreno povedala tudi, da je imela zadnje leto kar nekaj vzponov in padcev, kar se tiče njene samopodobe.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 20/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 20/2013

Story Story 20/2013, od 08. 05. 2013