Sanja Grohar: "V vrnitev sem bila porinjena."

Sanja Grohar: "V vrnitev sem bila porinjena." (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
9. 3. 2021

Po nastopu Sanje Grohar v oddaji Kdo si ti? Zvezde pod masko so se mediji razpisali o njenem vnovičnem pojavljanjem na glasbeni sceni in o tem, da bo kmalu predstavila nov projekt.

Kontaktirali smo Sanjo, ki nam je objasnila, da se nikakor ni sama odločila za vrnitev na glasbene odre. "Želela sem še počakati ampak tole je bilo pa prav namenjeno, saj sem se sprva videla v vlogi ekip, ki tekmujejo in razkrivajo maske. Odzivi na nastop pa so bili tako noro lepi in nepričakovani, da sem sedaj skoraj da ne, malo porinjena v to vrnitev," v smehu objasni Sanja, ki je po nastopu presenetila tudi tiste skeptike, ki so leta govorili da nekdanja misica ne zna dobro peti.

Glede na to, da koncertov že nekaj časa ni in da se od glasbe živi lahko le, če imaš dosti glasbenega materiala, je težko napovedovati ali bo Sanji kdaj uspel veliki met na glasbeni sceni. Ob vprašanju ali je glasba za njo še vedno zgolj hobi ali misli, da se bo dalo od tega živeti pravi: "Zaenkrat ne razmišljam o tem. Moja primarna služba sta Instagram ter moja znamka TCMBB (*they call me Bam Bam)."

Za delo v studiu je zaenkrat še v iskanju prave ekipe, med tem pa znova v Sloveniji uživa v družinskem življenju s sinom Nicolaiem in možem Matejem.