Sanja Grohar: Vse o njenem novem fantu

Sanja Grohar (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
30. 3. 2012

Konec je ugibanj. Sanja Grohar ni več samska. Po skoraj pol leta, odkar je končala zvezo s svojim (zdaj že nekdanjim) zaročencem Samijem, je pevka in TV-voditeljica Sanja spet na poti življenjske sreče. "Sem v vezi" nam je povedala v kratki izjavi.

"Zaradi preteklih napak si ne želim več deliti zasebnega življenja z mediji, skriti ne morem, ker sem javna oseba, tako da: ja, srečna sem z nekom, to je pa vse in zadnje, kar sem povedala za medije," nam je v kratkem sporočilu odgovorila Sanja, ko smo želeli preveriti, ali je res, da je kranjska lepotička našla srečo v objemu vodje gostinstva kluba Top nad mestom Mateja Koviča.

A glede na Sanjino skopo izjavo smo se morali zateči še k drugim virom, da lahko ekskluzivno postrežemo z informacijami o ta trenutek verjetno najbolj sveži ljubezenski zvezi v slovenskem medijskem prostoru.

"Sanja je Mateja najverjetneje spoznala, ko je pripravljala promocijo videospota Club Star v klubu Top. Kot mi je znano, naj bi lepotički Matej že takrat padel v oči, kar je tudi razumljivo, saj je povsem njen tip moškega. Če pogledamo, katere so skupne značilnosti njenih nekdanjih fantov, ima Matej dejansko kar nekaj obraznih potez, za katere prijateljice vemo, da so Sanji všeč, še najmanj pa je podoben Samiju, prej bi rekla, da Daniju, Spykeju (didžeju Matevžu Mikcu, ki je bil tudi Sanjin fant, op. a.) in morda še celo nekoliko njenemu prvemu resnemu fantu," je zažgolela Sanjina znanka, ki je tudi sama vesela, da se je Sanja končno odločila spet zaživeti.

"Po zvezi s Samijem je bila kar nekoliko zaprta, potem je prišlo obdobje žuriranja in zdaj se mi zdi, da je resnično srečna. Matej je precej zaprt in hladen do drugih deklet in občutek imam, da ima oči samo zanjo," nam še izda znanka.

A tudi Matejevi znanci so bili po razkritju zveze v reviji Nova presenečeni, saj naj bi Matej veljal za zelo hladnega moškega, vsaj ko gre za ženske.

"Prav presenečen sem, saj kolikor mi je znano, nikoli ni razlagal o ženskah, še manj pa, da bi se kdaj metal za njimi. Prav neverjetno je, da sem bil vsaj petkrat zadnji mesec v Topu, ko je bila tam tudi Sanja, in nisem niti posumil, da kaj imata. Ampak tak je Matej, zasebno življenje nerad deli s komerkoli, tudi s prijatelji, in očitno je, da zveze s Sanjo ni želel obešati na velik zvon," nam zaupa eden od Matejevih znancev, s katerimi je Matej včasih skupaj igral košarko.

"Je pa res, da je vedno veljal za zelo diskretnega, tako da nas po svoje ne čudi, da smo za zvezo izvedeli šele iz časopisov. Se nam je pa zdelo, saj je zadnje čase imel nekoliko drugače, zaljubljen pogled," so nam še izdali prijatelji, očitno veseli, da sta se Sanja in Matej našla. Vesele pa so tudi Sanjine prijateljice, vsaj tiste, ki so Mateja že spoznale, saj naj bi bil povsem drugačen tip moškega kot Sami.

Očitno ima mladenič, ki je omrežil srce lepe Kranjčanke, službo, ki jo jemlje resno, resno pa ga jemljejo tudi njegovi zaposleni. "Matej je dober šef, strog, ampak pošten," nam je zaupal eden od natakarjev v ljubljanskem klubu nad mestom, ki že kar nekaj časa dela v klubu.

Po vsem slišanem sodeč, je Sanja končno našla pravega, takšnega, ki ima službo, prijatelje, čas za dekle in odnos do dekleta, vedo povedati prijatelji enega in drugega. Naj tako le čim dlje ostane.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story