Sanja in Sami: Zalizana v Barceloni!

Vir: Nova
27. 7. 2009

Lepotička Sanja Grohar se je pred časom preselila v Barcelono k svojemu dragemu Samiju, in prav nič navdušena ni nad tem, da bi tamkajšnjo zasebnost delila z mediji. A vseeno ji tudi tokrat ni uspelo, zato ji sporočamo: Sanja, ujeli smo te!

Pomoč bralcev

Priznamo, da si vseh zaslug le ne moremo pripisati, saj smo Sanjo in njenega zaročenca ujeli s pomočjo bralke Tine, ki Sanji celo sporoča, da če želi fotografije, objavljene v tej Novi, naj jo kontaktira prek portala Facebook.

"S prijatelji smo se odločili obiskati Barcelono, saj je moral mož poslovno odpotovati v špansko prestolnico za nekaj dni," nam razlaga 36-letna Tina, mamica dveh otrok, ki sta pravzaprav 'kriva', da so se v Barceloni posvečali črnolasi zvezdnici.

»Hčerkica mi je sredi ženskega sprehoda, ko sva s prijateljico nakupovali na znameniti nakupovalni ulici Paseo de Garcia, rekla: 'Mami, mami glej! Sanja Grohar!' Ozrla sem se in zares zagledala lepotičko, katere pesmico Varaj me varaj zna hčerka na pamet. Zgrabila sem fotoaparat, potem pa pomislila, da Sanja verjetno ne bi bila ravno vesela, če bi me videla, pa tudi nisem tako spretna, da bi med hojo lahko slikala,« nadaljuje zgodbo Tina in doda, da sta Sanja in Sami nedvomno pravi zaljubljen parček.

»Kdor dvomi o njuni ljubezni, ni bil še nikoli zaljubljen. Ta fant jo obletava z vseh strani in tudi ona nenehno išče njegove dotike. Sem bila tudi jaz nekoč tako zatrapana in vem, kako se obnaša zaljubljena ženska,« Sanjo nehote opere govoric o namišljeni ljubezni in zaroki kar Tina sama. »Tudi prstan je nosila, če je zaročni, pa ne vem,« še doda.

Sprehod, dotiki, nakupovanje

Po pripovedovanju Tine sta Sanja in Sami med sprehodom zavila v nekaj trgovin in se vmes med hojo večkrat poljubila.

»Sem ter tja je njegova roka zdrsnila tudi na njeno ritko, a kdo bi mu lahko zameril,« pojasni Tina, ki je bila neznansko vesela, ko se ji je nasmehnila sreča ter sta Sanja in njen ljubček zavila v kavarnico ob cesti, kjer sta se ob pijački veselo muckala. Takrat je namreč, skrita za vogalom, lahko mirno na plano potegnila svoj fotoaparat in veselo škljocala.

Z ulovom je bila zadovoljna, še bolj pa z denarjem, ki smo ji ga nakazali za poslane fotografije. Sanje s temi slikami še nismo seznanili, a vemo, da je o vsebini naše revije dobro obveščena, čeprav se ji niti sanja ne, da naši bralci tako dobro delajo za nas ...

Cveto Roš

Priporočamo