Sanja Modrič se je temu dopustu dolgo upirala in tukaj so vse podrobnosti zakaj

27. 6. 2023
Deli
Sanja Modrič se je temu dopustu dolgo upirala in tukaj so vse podrobnosti zakaj (foto: Pop TV)
Pop TV

Sanja Modrić zdaj ve, da bi se tja lahko odpravila že veliko prej, saj je narava tam naravnost osupljiva.

Sanja Modrić, voditeljica športa na POP TV, ne skriva svoje ljubezni do potovanj in vsako leto nestrpno pričakuje tisti trenutek, ko se lahko odpravi na morje in uživa v sproščenem vzdušju. Letos je za svojo prvo destinacijo izbrala grški otok Zakintos, kjer se je popolnoma zaljubila v njegovo čarobnost in osupljivo naravo. Sanjo prevzemajo lepote otoka, ki ji nudijo resnično nepozabno izkušnjo. "Moj sedmi grški otok. Dolgo sem se branila otokov v Jonskem morju, ker pač ni tiste tipične grške arhitekture (beri: belo-modre hiške) kot v Egejskem, ampak narava na Zakynthosu je neverjetna," je zapisala na svojem Instagramu.

Sprva je priznala, da se je dolgo upirala obisku otokov v Jonskem morju, ker ni imela tipične grške arhitekture, kot so značilne modre hišice. Vendar pa je hitro spoznala, da so ti otoki vseeno izjemno lepi in ponujajo številne čarobne trenutke za oči. Naravne lepote, kot so čudovite peščene plaže, kristalno čisto morje in slikoviti sončni zahodi, so Sanjo povsem očarale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Modric (@sanja_modric)

Sanja uživa v vsakem trenutku na Zakintosu. Spoznava lokalno kulturo, raziskuje skrite kotičke otoka in se predaja brezskrbnemu uživanju na plaži. Njeni vtisi so navdihujoči, saj spodbujajo druge, da tudi sami odkrijejo in doživijo lepote sveta.

Kot voditeljica športa je Sanja Modrić pogosto v središču pozornosti na domačih in tujih športnih prizoriščih, a ko pride čas za oddih, se z veseljem umakne iz javnega življenja in si privošči trenutke zase. Njena ljubezen do potovanj in raziskovanj je resnično nalezljiva, saj mnoge kar kliče, da si vzamejo čas zase, odkrivajo nove kraje in se prepuščajo čarom sveta.

Zakintos je bil za Sanjo Modrić pravi izbor za začetek počitnic. Njena strast do odkrivanja novih krajev se še naprej krepi, saj se zaveda, da je svet poln čudovitih destinacij, ki čakajo, da jih raziskuje. Njeno navdušenje nad potovanji in ljubezen do lepot sveta bosta nedvomno še naprej navdihovala in vzpodbujala druge, da sledijo svojim sanjam in odkrivajo magične kotičke na Zemlji.

Preberite še: Tako razkošno je danes domovanje Saše Lendero in mnogi bi si želeli imeti njen čudoviti raj

Morda vas zanima tudi: 

Tina Gorenjak je televizijska in gledališka igralka, po novem tudi pisateljica, sicer pa vsestranska umetnica. Pred kratkim je izdala svoj knjižni prvenec Najti ljubezen, ki temelji na resničnih dogodkih. Bere se kot mešanica stand up komedije in zaupenga pogovora s prijateljico. Gorenjakova obljublja obilo smeha, resničnih pripetljajev in povsem iskreno razmišljanje o ljubezni.

V zadnjih letih se je veliko govorilo o Tinini samskosti, ko je kot ena redkih spregovorila o tem, kako je biti pri njenih letih sama. Več o tem v spodnjem podcastu.