Sanja Modrić po šestih letih dela na POP TV zdaj sporočila takšno novico, tukaj so podrobnosti

10. 5. 2023
Deli
Sanja Modrić po šestih letih dela na POP TV zdaj sporočila takšno novico, tukaj so podrobnosti (foto: Pop TV)
Pop TV

Voditeljica Sanja Modrić, ki na POP TV vodi šport, je nedavno mnoge kar močno presenetila.

Mnogi so voditeljico športa v oddaji 24ur Sanjo Modrić vzeli že povsem za svojo in mnogim se zdi, da je na POP TV že res dolgo časa. A Sanja je nedavno sporočila, da je uradno na POP TV 6 let, kljub temu da se morda komu zdi, da je ta lepa voditeljica na tej komercialni televiziji že veliko dlje. "Ena najtežjih in najbolj pogumnih odločitev v mojem življenju, da kot “otrok” nacionalke prestopim na komercialno TV. In koliko novih izzivov mi je prinesla ta odločitev 🙏," je nedavno zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanja Modric (@sanja_modric)

V tem času je Sanja gledalcem že povsem zlezla pod kožo in zdi se, da si mnogi športnega programa na POP TV sploh več ne morejo zamisliti brez nje. Sanja se velikokrat odpravi tudi na teren v tujino in za POP TV poroča z največjih športnih dogodkov, ki so ji zares pisani na kožo.

V prostem času pa voditeljica predvsem rada veliko potuje, saj si tam najbolje napolni baterije, da je potem spet pripravljena na nove izzive, ki jih lepi plavolaski nikoli ne zmanjka.

Preberite še: Neeee, po Saši Lendero se ločuje tudi ta zelo znan igralec, ki ga poznamo vsi!

Vabimo vas, da si ogledate še spodnji podcast:

Alen Kobilica in Borut Pahor se v tokratni epizodi Mastercard® podkasta navdiha pogovarjata o starševstvu, o tem, kje 38-letni človek, ki je ravno oslepel, išče navdih in kako težko se je bilo soočiti z oslepitvijo. Oba sta triatlonca, zato je velik del pogovora tekel tudi o športu ter kako je z njim lažje premagovati ovire. Alen Kobilica pa je spregovoril tudi o tem, kje je dobil moč, da je ob padcih prebrodil krizo. Priznal je, da verjame, da bo nekoč spet videl.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk