Sanja Grohar ima novega

Sanjo je Phoenix spremljal tudi na koncertu, ki ga je imela v Kranju. (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Govori.se
8. 7. 2009

Pevka Sanja Grohar, ki je po dokaj dolgem obisku v Sloveniji spet odletela nazaj v Španijo, ima novega štirinožnega spremljevalčka.

Mali pikici je ime Phoenix, kupila pa sta ga z zaročencem Samijem, in sicer v mestu, kjer so doma njegovi starši. "Doma sem imela Nikija, šicuja, ki je prirasel k srcu tudi vsem domačim, in mogoče bi lahko v šali celo rekla, da so mi ga ukradli. Po drugi strani pa dobro vem, da so se vsi navezali nanj, tako da bi bil za njih kar velik šok, če bi Niki odšel z menoj," pravi Sanja, ki se zaveda, da bi verjetno sestri Tijani s tem dejanjem strla srce, Nikija pa bi pogrešala tudi njena starša.

"Moj oče se je navadil, da vsako jutro vstaja dovolj zgodaj, da Nikija odpelje ven in da se zjutraj z njim sprehodi. Kako naj mu vzamem to veselje?" se sprašuje Sanja, ki je prav zato v svoje življenje pripeljala Phoenixa. Mali pasji mladiček pa je pravi navihanec, saj niti sekunde ne zdrži pri miru, tako da ima Sanja kar precej dela z njim. "Nekajkrat na dan greva ven in celo odlično se razume s tremi nemškimi ovčarji, ki jih ima Sami. Sprva me je bilo namreč kar malo strah, kako se bodo navadili drug na drugega, a Phoenixa, čeprav se zaganja vanje, tri velike mrcine sploh ne opazijo," se mali kepici, ki veselo skaklja okoli nje, zasmeji Sanja.

Phoenix je med zadnjim Sanjinim obiskom prvič obiskal tudi Slovenijo. "Na letalu je dobil svojo potovalno košarico in v dveh urah, kolikor traja pot iz Barcelone do Brnika, sploh nisem vedela, da je z mano, tako zelo je bil priden," opiše Sanja Phoenixovo prvo potovanje v Slovenijo.

Značke: Sanja Grohar