Sanjo Grohar soprog Matej nenehno opozarja, da se mora umiriti in si vzeti čas zase

Sanjo Grohar soprog Matej nenehno opozarja, da se mora umiriti in si vzeti čas zase (foto: Foto: Oa) Foto: Oa
Vir: Story
18. 4. 2021

Glavni razlog za njihovo vrnitev v domovino je bil sin Nicolai, ki je star dve leti.

"Odkar sem postala mami, je bilo življenje v Londonu dosti težje," prizna pevka, ki je najbolj pogrešala stik z družino. "Proč si od babic, tetic in prijateljev. Moj Matej je krasen očka, ampak je bil med tednom večinoma v službi, kar ni bilo lahko. Tako da sva se odločila, da prideva nazaj, kjer bo Nikec lahko več časa tudi z družino, mamici bo pa lažje," pojasni vplivnica, katere primarno delo je že nekaj časa vezano za internet.

"Ko sva se preselila v London, sva oba takoj dobila redne službe in sva bila zadovoljna, saj so vedno ponujala napredovanja," še doda Sanja, ki je kar nekaj časa v Londonu delala v trženju. "Matej je delal spletno trženje za eno podjetje, jaz pa za drugo. Prišla sem do položaja vodje projektov za marketinško agencijo. Po porodu sem službo pustila, saj je bil Instagram moja služba. To in moja znamka TCMBB."

Sanja Grohar

Ne ve, kako ji uspe postoriti vse

Sanja ima z znamko veliko dela, saj je pritisk glede objav res velik. Povedala nam je, da včasih še sama ne ve, kako ji uspe v enem dnevu postoriti vse, saj dela pet stvari hkrati. Mož jo zato nenehno opozarja, da se mora umiriti in si vzeti čas zase. "Ko jem kosilo, me Matej že grdo gleda, naj vsaj pojem v miru," doda Sanja, ki živi izključno od sponzorstva. "Vsekakor si je težje najti čas zame in Mateja in marsikaj postoriti za svoj posel," še pove Groharjeva, ki se je po vrnitvi v Slovenijo že navadila na nov način življenja, ki je zdaj verjetno bolj umirjen.

V Londonu je stkala veliko lepih poznanstev, a dom je le dom, pravi pevka, ki ima največjo bazo prijateljev prav v Sloveniji. Vprašali smo jo, ali se da od sponzorstva lepo živeti in kolikšna je njena povprečna plača. "Čeprav so se že enkrat razpisali o povprečju, tisto niso prave številke." Mediji v Angliji so se namreč razpisali, da naj bi lepotica na letni ravni s sponzorskimi objavami zaslužila slabih 45 tisoč evrov, za potovanja po Mehiki, Španiji, Italiji in Grčiji pa sedem tisoč evrov. "O zneskih tudi ne bi govorila, ker se mi zdi to zelo osebna stvar. Živimo lahko normalno, in to je najpomembnejše. Da je streha nad glavo, da nismo lačni, da smo zdravi …" pove Sanja, ki prizna, da so v dom v Londonu vložili veliko, saj se tu prenove stanovanja prav zaradi tega razloga niso lotevali. V London se sicer nimajo želje vrniti in zgleda, da je ta del živ-ljenja zanje zaključen. Zdaj uživajo v Sloveniji, kjer je mali Nicolai obkrožen z družino. “Nicolai je super fantek, zelo zgovoren, nežen in brihten. Pri dveh letih je znal že celo abecedo. Ima pa tudi malo temperamenta po mamici,” pove Sanja.

Noče lagati sama sebi

Vplivnica Sanja Grohar, ki ima na Instagramu 86.000 sledilcev, je ob rojstvu sina pustila obetavno marketinško službo v Londonu in se začela povsem posvečati poslu z znamko TCMBB. Glede na število vplivnežev, ki živijo od sponzorskih objav, je v tem svetu vsakodnevno verjetno čutiti velik pritisk, saj si ne glede na psihično in fizično stanje vedno prisiljen ponujati kakovostno vsebino in ostati v stiku s svojimi oboževalci.

"Poslanstvo je zelo zahtevno, saj delam tudi, ko se ne počutim najbolje," pove Groharjeva, ki je trenutno na bolniški po manjšem posegu, ki se je zakompliciral in jo položil v posteljo. "Hitro te lahko potegne v svet primerjanja, ampak tukaj se je pa treba potegniti nazaj. Vsak, ki ustvarja, je unikaten, samosvoj, in to je najpomembnejše. Prostora pa je več kot dovolj za vse," doda. P

red kratkim je na Instagramu objavila fotografijo v kopalkah, kjer se je videlo vidno več celulita, kot ga je imela pred rojstvom sina Nicolaia. Vprašali smo jo, ali je vzgib za takšno iskreno objavo dobila zato, ker se o naravni lepoti govori vedno več tudi pri preostalih vplivnežih. "Po rojstvu Nicolaia sem dobila neki občutek, da si želim čim več pristnosti. Takrat se ti vse prioritete obrnejo in veš, kaj v življenju je najbolj pomembno. Po rojstvu Nicolaia sem spremenila ime profila na Instagramu nazaj v svoje ime, začela sem govoriti slovensko, ne glede na tuje sledilce, za slednje naredim podnapise. In tokrat sem čutila, da če objavim fotografijo z zabrisanim celulitom, lažem najprej sebi, zato sem objavila fotografijo brez popravka," pojasni Sanja.

Napisala: Manja Stevič // Fotografije: Osebni Arhiv

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story