Sanjo Grohar zanima posmrtno življenje

Vir: Lea
6. 8. 2009

Ko je po nekaj napornih nastopih Sanja Grohar spet za skoraj dva meseca zapustila Slovenijo in se s svojim zaročencem Samijem odpravila nazaj v njun dom v Barceloni, je kmalu izšla revija Nova s Sanjinimi in Samijevimi fotografijami, ki jih je naključno naredila slovenska mamica v eni od kavarnic na Paseo de Garcia.

“Fotografije so mi bile všeč, prijatelj mi je poslal skenirano revijo in priznam, da sem se počutila v Španiji bolj varno, a me ne motijo, saj je vse res, kar piše,” se je po telefonu nasmejala Sanja, ki s produkcijsko ekipo glasbene založbe Hit Music Factory že pripravlja nove skladbe.

“Te dneve izkoriščam za poležavanje ob domačem bazenu in za prebiranje knjig, z dragim, ki ima veliko dela, pa se seveda tudi stiskava in si deliva različne nežnosti,” nam zaupa Sanja, ki se je že davno tega poglobila v iskanje lastnih potencialov vzporednega življenja, ta trenutek pa prebira knjigo o posmrtnem življenju, ki jo požira stran za stranjo.

“Tako se učim jezika, pa tudi, kar je najpomembnejše, spoznavam starodavna vedenja o posmrtnem življenju in reinkarnaciji,” nam je še zaupala Sanja, ki so jo tako knjige kot filmi o tej temi vedno privlačili.

Priporočamo