Sanjski Blaž doživel velik polom, Gregor Čeglaj je o njem povedal svoje

Sanjski Blaž doživel velik polom, Gregor Čeglaj je o njem povedal svoje (foto: Instagram/Sanjski moški) Instagram/Sanjski moški
28. 11. 2022

Sanjski moški Blaž Kričej Režek je s svojo zadnjo izjavo dvignil veliko prahu in zdi se, da mu tega številni ne bodo tako zelo hitro oprostili.

Sanjski moški Blaž Kričej Režek je nedavno gostoval na spletnem live pogovoru, kjer so ga med drugim spraševali tudi o tem, kaj si misli o depresiji.

Verjetno je bil nekoliko pod pritiskom in je bil zato njegov odgovor precej nepremišljen, danes pa o njem govori že cela Slovenija in se čudi, kako je mogoče, da je izustil takšno neumnost.

"Depresijo se da takoj premagati, že samo, če se začneš veliko gibati in začneš delati stvari v življenju. Depresija, depresija, ne vem no, jaz nikoli nisem v to preveč verjel, … Ouuuu, zdaj sem pa fuuul depresiven, ful mi je težko," je povedal na Tik Toku.

Številni so bili ob tem odgovoru v šoku, še posebej ob dejstvu, da je depresija v zadnjem času še v porastu, še posebej kritično pa je bilo v času epidemije, ki je bila za številne težka psihična preizkušnja.

Po takšni izjavi se je oglasil tudi nekdanji Sanjski moški Gregor Čeglaj, ki pa Blaža ni preveč obsojal.

"Vsa ta situacija me spominja na mojo lanskoletno, čeprav tista moja je bila veliko hujša. Jaz sem izrekel veliko grših stvari in užalil veliko punc. Če si nepripravljen, nepremišljen in neizkušen, še toliko hitreje rečeš kakšno bedarijo. V tem, Blaževem primeru je očitno fant še malo nerazgledan," je bil odločen Gregor, ki pa ga ne obsoja, saj je imel tudi sam v preteklosti nekaj spodrsljajev v komunikaciji z javnostjo, zato se zaveda, da se to vsakomur lahko zgodi.

No, morda bo Blaž vseeno malo premislil in nastalo škodo uspel popraviti.

Prebrite še: Aneta Andollini odšla na Kmetijo, njen fant pa povsem izropal njeno hišo, tukaj so podrobnosti