Sanjski moški požel tudi kritike, nekateri so se ga prav grdo lotili, drugi pa hvalili na vso moč

Sanjski moški požel tudi kritike, nekateri so se ga prav grdo lotili, drugi pa hvalili na vso moč (foto: POP TV) POP TV
12. 3. 2021

Spet se je pokazala stara resnica, da vsi nis(m)o všeč vsem. Tokrat na primeru Gregorja Čeglaja, Sanjskega moškega.

V novem resničnostnem šovu ga bomo lahko na POP TV-ju spremljali to pomlad. Predstavili so ga pred kratkim, saj so razkrili njegovo identiteto.

Konec tega meseca bo dopolnil 31 let, dela v razvojnem centru v farmaciji. Poleg tega obožuje šport, uživa v dobri hrani, pa tudi sam rad prime za kuhalnico. Šport je stalnica v njegovem življenju, in kot pravi sam, išče življenjsko sopotnico, svojo drugo polovico in žensko, s katero si bo lahko ustvaril družino.

Pod člankom, v katerem so ga predstavili, so se takoj zvrstili komentarji - prijazni in polni komplimentov, pa tudi taki, ki so vsebovali veliko kritik na njegov račun.

"Za ovce past bi morda bil dober, ker mu krav ne bi zaupal!," je izjemno kritično zapisal eden od uporabnikov, nekdo drug pa se je takoj postavil za Gregorja: "V redu, lahko zahebavamo fanta do onemoglosti, AMPAK, moraš imeti nekaj med nogami, da se greš takole izpostavljati. Ok, lahko da mu paše, vendar kot pravim, dečko zgleda ok, upam da dobi primerne lepotice in zadeva je čist ok za petek zvečer, za lažji spanec." Eden od uporabnikov pa se je spraševal, da če je že sanjski, zakaj je torej še vedno samski?

Šov se še začel ni, a očitno že pošteno dviguje prah, saj je zanimanje gledalcev zanj nesporno. Zagotovo se Gregor z negativneži ne obremenjuje in hodi po svoji poti, ki je bila že doslej uspešna.