Sanjski moški razkril svojo skrito strast - njegovo telo krasi kar nekaj tetovaž

Sanjski moški razkril svojo skrito strast - njegovo telo krasi kar nekaj tetovaž (foto: POP TV) POP TV
1. 4. 2021

Gregor Čeglaj, postavni 30-letnik, komaj čaka na začetek šova, v katerem se bodo postavne mladenke potegovale za njegovo srce.

O njem smo izvedeli že marsikaj, saj nima nobenih težav, ko gre za razkrivanje zadev iz njegovega življenja, tudi če so te boleče. Zdaj pa se je še izvedelo nekaj, kar je doslej bilo znano le njegovim najbližjim - Gregor je velik ljubitelj tetovaž, kar nekaj jih krasi njegovo izklesano telo.

"Prvo mi je podaril moj brat dvojček za osemnajsti rojstni dan. Nato pa sem kar nekajkrat obiskal mojstra tetovaž, da mi je na telo naredil novo podobo. V bistvu jih imam po vsem telesu, vsaka pa ima svojo zgodbo in vzrok, zakaj je nastala. Izdelava nekaterih je bila kar boleča, še najbolj tista na komolcu, je povedal v pogovoru za revijo Zvezde Lady.

Na njegovem Facebook profilu pa je objavljena slika, na kateri je lepo vidna njegova potetovirana roka. Ob sliki, ki je nastala v telovadnici, je Gregor zapisal staro resnico: "Tvoje telo bo s tabo precej več časa kot drage obleke. Zato investiraj vase." Sam se tega reka očitno še kako drži, saj je velik privrženec športa in zdravega načina prehranjevanja, kar se mu očitno dobro obrestuje.

"Your body will be around a lot longer than that expensive clothes. Invest in yourself." 💚 @strong.si_slovenija #gym #body #fit #fitness #workout #strong #lifestyle #bjornborg #positeve

Posted by Gregor Čeglaj on Wednesday, 17 February 2021