Sanjski moški s POP TV povedal težko resnico o svojem otroštvu

Sanjski moški s POP TV povedal težko resnico o svojem otroštvu (foto: POP TV) POP TV
22. 3. 2021

Sanjski moški Gregor Čeglaj na svojega očeta nima najlepših spominov, zato upa, da bo sam povsem drugačen. Pri 17 letih je doživel bolečo ločitev staršev, o maminem novem partnerju pa ima samo besede pohvale.

"Na začetku me je bilo pošteno strah, saj sem bil še najstnik. Vendar mi je dajalo pogum to, da sem končno našel mir, ki sem si ga želel dolga leta. Mama je spoznala novega partnerja, boljšega človeka ne bi mogla najti. Zelo ga cenim in spoštujem, je moj velik vzor in ključna oseba v mojem življenju," je za revijo Zvezde Lady povedal Gregor Čeglaj.

"Z mamo sva se veliko pogovarjala o mojih travmah, pa tudi sam sem se lotil reševanja nekaterih vzorcev, po katerih sem deloval, pa si nisem želel. Ko sem bil v zvezi z nekaterimi puncami, sem videl, da se mi to ponavlja. Zato sem bil še toliko bolj odločen delati na sebi in se rešiti vsega, kar mi je povzročalo probleme. Le delo na sebi je najboljše delo! Da spoznaš, da si sam odgovoren za svoje življenje, da boš živel tako, kot si boš naredil, da za tvoje težave niso 'krivi' drugi. Počasi sem postajal oseba, kakršna sem želel biti," je še dodal.

Danes pravi, da je pripravljen na novo zvezo in na vse kar ga čaka v življenju, predvsem pa na to, da si tudi sam ustvari družino.

Priporočamo