Sanjski moški: Z očetom nimam najboljšega odnosa

Sanjski moški: Z očetom nimam najboljšega odnosa (foto: POP TV) POP TV
23. 3. 2021

Produkcija oddaje Sanjski moški se v kratkem iz obale seli v Ljubljano in po naših podatkih je Sanjski moški Gregor Čeglaj že izjemno izčrpan. Snemanja so dolgotrajna in intenzivna, zato se še toliko bolj veselimo šova, ki kmalu prihaja na Pop tv. Gregorja smo uspeli ujeti med snemanjem in odgovoril nam je na nekaj vprašanj. 

Če bi mediji uspeli priti do kakšne nekdanje punce, kaj bi ta povedala o vas? Bi lahko potrdila da ste sanjski?

Naziv sanjski moški je vsekakor laskav, a sam težko rečem, da sem sanjski. Veliko mi pomenijo vrednote, kot je družina, prijaznost, spoštovanje, zaupanje … tako da sem se v partnerstvu vedno trudil to dati. Jaz imam o svojih nekdanjih dekletih lepo mnenje, tako da upam, da tudi one o meni. Glede na to, da pa si iščem partnerko, verjetno zanje nisem bil sanjski (smeh).

Pa mislite da večina žensk želi sanjskega moškega? Kaj pa sploh je definicija sanjskega? Da je prijazen, zabaven, obdarjen, bogat? Kaj od tega ste vi?

Verjetno ima vsaka oseba svojo definicijo, kaj pomeni sanjski. Zame je sanjsko dekle tisto, ki me bo pritegnilo s svojo energijo. To energijo težko opišem, je pa dejstvo, da v partnerstvu ne morem mimo vrednot, kot je spoštovanje, podpiranje drug drugega, skupna osebnostna rast in seveda zaupanje. Najpomembnejša pa mi je v paru komunikacija, brez te si ne predstavljam odnosa. Nekaj takšnega definira sanjskost pri meni.

Pravijo, da se odnosov priučiš. Ste odraščali v družinski harmoniji, hiši polni ljubezni? 

Čeprav z očetom nimam najboljšega odnosa, pa imam zato zlato mamico, ki je poskrbela za ljubeč odnos in z novim partnerjem smo imeli neke vrste družinsko harmonijo. Imam tudi brata dvojčka, ki ga imam najraje na svetu, čeprav živi v Ameriki. Slišiva se vsak dan in tako vidim tudi svoji nečakinji. Veliko mojih tatujev, ki jih imam, so posvečeni prav družini, tako da mi družina pomeni res največ na svetu in upam, da v šovu spoznam partnerko, s katero bova ustvarila svojo družino.

Zakaj sploh iščete zensko, je niste uspeli najti med "navadnimi smrtnicami"? Je dandanes brutalno na zmenkarski sceni? 

To sem že večkrat povedal, da res nisem tisti, ki bi pristopil k dekletu, tako da mi je s šovom ta prvi korak delno olajšan. Bi pa rekel, da smo tudi v šovu samo navadni smrtniki, če uporabim vaš izraz, ki si želimo, partnerstvo, srečo in ljubezen.