Sara Čepon uresničuje svoje sanje

Vir: Nova
1. 1. 2015

Čeprav je Sara Čepon še mlado dekle, ima za seboj že pestro življenjsko pot, polno zanimivih in raznovrstnih življenjskih in poklicnih izkušenj. Nekoč inštruktorica vodenih vadb, avanturistka in popotnica, je danes predvsem poslovna ženska.

Preizkusila se je kot prodajalka umetniških slik (na fotografiji tudi umetnik Markus Chaba)
Nekatere od slik, ki jih je prodajala, so dosegale ceno tudi do 50.000 dolarjev.

Sara je pač človek, ki v trenutku, ko čuti, da je nekaj dobro zanjo, takoj ubere tisto smer. Prav njen instinktiven odnos do življenja jo je zlagoma pripeljal do točke, na kateri je danes. 

Še posebno leto 2014 je bilo zanjo nadvse dinamično leto.

Sara je videla in obiskala zares zajeten kos sveta. Prepotovala je vse od Amerike, Kanade, Mehike, Karibskega otočja do Grenlandije, Islandije in Nizozemske.

Prvo polovico leta je bila zaposlena kot osebni trener in receptorka v spa-ju luksuzne križarke, nato pa kot top tržnik za podjetje Park West Gallery, ki se ukvarja s prodajo umetniški slik. Naj kot zanimivost povemo, da cene njihovih slik gibljejo od 1000 pa do neverjetnih 50.000 dolarjev. V poklicu prodajalca se je komunikativna Sara odlično znašla, njeno prijaznost, profesionalnost in usmerjenost k stranki pa so gostje in stranke vedno znova opazili in javno pohvalili.

Po letu dni delovanja na ameriškem trgu pa se zdaj polna elana in novih idej vrača v Slovenijo, kjer namerava za nekaj časa tudi ostati, dokler jo spet ne premami njen avaturistični duh.

Značke: Sara Čepon