Sara Kobold: Z Neisho sta huda roba!

Vir: Lea
29. 9. 2011

Odkar se je vrnila s potepanja po morskih obalah, kjer si je nabrala potrebnih moči, mlada slovenska pevka Sara Kobold pridno dela. Poleg zaključevanja študija je namreč dokončala tudi zadani načrt, da v septembru na radijske valove pošlje novi singel. Pesem je zdaj narejena, sledijo pa promocije in nastopi.

Ker je vedela, kaj si želi, je moči združila z Neisho in nastala je pesem Samo ti. Z Neisho, s katero sta se spoznali prek prijatelja, si je že nekaj časa želela delati. Ko sta se srečali, je beseda v ženskem klepetu dala besedo in rekli sta, zakaj ne. Ker sta se dekleti ujeli, jo je Neisha povabila, naj se oglasi na vaji.

‘’Ponudila mi je skladbo Samo ti, ki jo je sprva napisala zase. Ko sem ob melodiji slišala še besedilo, sem se naravnost zaljubila v to pesem. Besedilo mi je pisano na kožo, počutim se, kot bi ga pisala sama, in to se mi zdi pomembno pri snemanju v studiu. Saj potem odpoješ z dušo in srcem,’’ pravi Sara. Z rezultatom je zadovoljna tudi Neisha in dekleti bosta vsekakor še sodelovali.

Bo Gorenjka?

Sicer pa Sara te dni nima zapolnjenega urnika samo z novo skladbo, ampak tudi s pripravami na študij. Ker bo treba predavanja in izpite usklajevati z nastopi, se že prilagaja in načrtuje tako, da bo kos vsemu zadanemu. Zaradi ene namreč ne bi rada zapostavila druge stvari, kar pa se kljub volji in pripravljenosti vendarle lahko hitro zgodi. Ker ne bi ničesar rada prepustila naključju, nekatere stvari poskuša organizirati in usklajevati že vnaprej.

Poleg nastopov jo v kratkem čaka tudi snemanje videospota in številni že ugibajo, ali bo ob njej nastopil tudi njen fant, smučar Janez Jazbec. Ugibanje ni iz trte izvito, saj sta par že nekaj časa in se kljub občasnim govoricam njuna zveza nadaljuje. To seveda ne za enega ne za drugega ni prav lahko, saj sta zaradi svojega dela pogosto narazen. Drug drugemu se sicer prilagajata, a vedno le ne gre. Sara Janeza rada spremlja ali obišče na njegovih pogostih treningih in tekmovanjih, prav tako on njo na nastopih, a kljub temu sta precej tudi ločena.

Slišati pa je tudi, da naj bi v kratkem zaživela skupaj. Ali to pomeni, da si ustvarjata skupno gnezdece, se še ne ve, res pa je, da Sara razmišlja o preselitvi s Koroškega na Gorenjsko.