Sara Kobold: "Finale Eme ni edini uspeh glasbenika"

Sara je nastop na Emi vzela kot izkušnjo, ki ji je dala veliko več kot le tekmovanje. (foto: Janez Kočar) Janez Kočar
Vir: Govori.se
25. 2. 2010

Čeprav ji ni uspelo prebiti se na veliki finalni oder letošnje Eme, pa je Sara, pevka, ki je pred dobrega pol leta že pokazala, iz kakšnega testa je, zadovoljna s tem, kar je dosegla.

"Nisem zadovoljna z malim, saj je za nekoga, ki je v manj kot pol leta začel sodelovati s takšnim avtorjem kot je Martin Štibernik in imel takšno podporo, kot sem jo imela jaz v plesni skupini Maestro in osebni stilistki Jerneji P. Zhembrovskyy, velik uspeh," ocenjuje svoj nastop Sara, ki se je morala žal posloviti od tekmovanja prej, kot si je to želela.

"Jerneja je poskrbela za mojo celotno podobo. Tako ideja za oblačila kot za moje ličenje, ki ga je naredila Tina Fabjan, in pričesko, ki jo je uredila Janja Lesjak Štumpfl, je zrasla v njeni glavi in moram priznati, da sem po ogledu posnetka zelo zadovoljna s tem, kar smo pokazali skupaj, kot ekipa," je navdušena Sara, ki pa je vseeno nekoliko kritična do sebe, saj pravi, da je, verjetno kot vsak, pričakovala več.

"Še iz časov, ko sem trenirala tenis, sem navajena, da je samo najboljše dovolj dobro, in zato priznam, da sem bila nekoliko razočarana, a zdaj se zavedam, da imam odlično skladbo, ki bo tudi na radijskih postajah dobro zvenela, in da je bil Ema zame odlična izkušnja. Zdaj poznam nekaj trikov, čutila sem njen vonj, vem, kaj sem naredila prav in kaj narobe, in vse skupaj je dobra izkušnja za tako mladega glasbenika," je prepričana Sara, katere skladba Od tod do večnosti je, čeprav ni prišla v finalni večer, postala že prav mala uspešnica.