Sara Rutar: Do zadnjega ob mami

17. 7. 2017 | Vir: Nova
Deli
Sara Rutar: Do zadnjega ob mami (foto: Tomo Jeseničnik)
Tomo Jeseničnik

Velika zmagovalka oddaje MasterChef Slovenija Sara Rutar je v prvih julijskih dneh zavita v žalost, saj je po dolgotrajni bolezni pred dnevi izgubila mamo, srčno osebo, ki ji je posvetila svojo veličastno zmago v kuharskem šovu.

Delavna Sara je tudi po prihodi iz šova, ko je imela malo morje poslovnih obveznosti, prav vse trenutke izkoristila, da je bila ob mami Miri v izolski bolnišnici, ki je z veseljem, čeprav žalostno z rosnimi očmi, vedno redno prebirala medijske prispevke o svoji deklici, ki se je kot prava borka v šovu borila do konca.

"Vem, da je bla ful ponosna name, da je mojo zmago čutila kot zmago zase. Tudi ona je do konca bila trmasta in verjela, da obstaja rešitev za njeno bolezen," nam je sporočila Sara ter dodala: "Tudi zadnji mesec, ko je bila v bolnišnici, je govorila samo o meni in o tem, kako je ponosna name, ter vsem kazala moje slike in časopise, v katerih sem bila objavljena. Obe sva imeli lastnost, da sva bili po naravi na trenutke trmasti, a s srcem gledali na življenje. Manjkala mi bo, a vem, da me bo spremljala in mi na svoj način tudi občasno poslala kakšno sporočilo, da bom lažje stopala skozi podvige in ovire življenjskega vsakdana."

Uredništvo revije Nova Sari in preostalim družinskim članom izreka iskreno sožalje.

Alojz Petrovčič

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan