Sara Rutar (MasterChef) z ganljivim zapisom o svoji mami

Sara Rutar (MasterChef) z ganljivim zapisom o svoji mami (foto: Alpe) Alpe
Vir: Lady
27. 9. 2018

Lanska velika zmagovalka kuharskega šova MasterChef Slovenija Sara Rutar iz Izole je pred dnevi v enem izmed svojih zapisov na spletu zelo čustveno delila nekaj besed in spominov na svojo mamo, ki ji jo je neozdravljiva bolezen vzela lani poleti, takoj po njeni kuharski zmagi v šovu.

Rutarjevo smo poklicali in razkrila nam je, da je po letu dni s solzami v očeh izlila misli na papir, saj mamo zelo pogreša.

"Vsi imamo nekoga dragega tam gor, nekje med zvezdicami. Rečejo ti, čez čas ti bo lažje ... ja, pridejo dnevi, ko ti je lažje, zamotiš se z delom, pridejo pa dnevi, ko ti je pri srcu res težko. Ah, mamica moja ... že več kot leto dni je minilo, odkar si nas zapustila ... zdi se mi, kot da je bilo včeraj ... če bi vedela, da je bilo zadnjič, kaj vse bi ti še povedala ... Ne, dragi moji, čas ne zaceli rane ... čas nam naredi še večjo praznino ... osebe, ki smo jih izgubili, s časom samo še bolj pogrešaš. Šele ko nekaj izgubimo, se zavedamo, kakšen pečat so nam te osebe pustile v življenju oz. kakšen doprinos so nam bile. Vse bi dal, da bi lahko slišal glas te osebe, vse bi dal, da bi lahko objel to osebo in ji povedal, kako zelo jo pogrešaš. Ljudje se ne zavedamo, kako minljivi smo, kako hitro gre življenje mimo nas, kakšna vrednota je dandanes, da imaš zdravje," je zapisala Sara in dodala: "Tega nisem še nikoli do zdaj izpostavila, držala sem v sebi ... ampak želim vam predati jasno sporočilo. Danes smo, jutri nas mogoče več ne bo."

Besedilo: Alojz Petrovčič //  Fotografija: Alpe