Sara Rutar pazi na vsak grižljaj

24. 1. 2018 | Vir: Lady
Deli
Sara Rutar pazi na vsak grižljaj (foto: Alpe)
Alpe

Velika zmagovalka lanske sezone šova MasterChef Slovenija, Primorka Sara Rutar iz Izole, kar ne more verjeti, da se ji je življenje po težko prigarani kulinarični zmagi v minulem letu popolnoma obrnilo na glavo, saj ima polne roke dela.

Ob vseh obveznostih na najrazličnejših kulinarično obarvanih dogodkih po naši državi je Primorka zelo aktivna in delavna tudi v svoji koprski trgovini z izdelki za šport The Nutrition. A pred dnevi nas je presenetila, da je med prazniki le malo počivala, saj se je odločila za preselitev trgovine s športno prehrano s koprske tržnice na boljšo lokacijo, v sklop trgovin koprske športne arene Bonifika.

"Začutila sem, da je treba narediti korak naprej. V trgovini na tržnici sem bila kar dolgo in je bila nekako skrita, tako da so me ljudje težko našli. (smeh) Po ogledu novih prostorov v areni Bonifika sem se kar čez noč odločila za spremembo, saj je tam pretok športnikov zelo velik," pove Sara in doda:

"Pri posvetu s strankami rada svetujem in sem pozorna, da mi stranke same razkrijejo težave oz. svoje želje, kakšne športne prehranske zadeve bi potrebovale. Tudi sama sem bila pred leti telesno bolj polna, okrogla. (smeh) Zato v zadnjih letih skrbno pazim na prehrano, zdravo življenje ter telovadim redno skoraj vsak dan. Zato si želim, da moja nova trgovina zaživi. Stranke so vedno dobrodošle, da z mojimi nasveti najdemo skupno pot do rešitve oz. zdravega in boljšega prehranjevanja."

Besedilo: Anja P. Kontrec, Alojz Petrovčič // Foto: Alpe

Novo na Metroplay: Ko se govori o hierarhiji, je že prepozno | Bine Volčič in Žiga Faganel