Sara Rutar pogreša kuharski adrenalin

20. 3. 2018 | Vir: Nova
Deli
Sara Rutar pogreša kuharski adrenalin (foto: alpe)
alpe

Velika zmagovalka tretje sezone MasterChef Slovenija, Primorka Sara Rutar iz Izole, že nestrpno pričakuje novo sezono zelo priljubljene kulinarične oddaje. Z nami je delila nekaj spominov ter iz prve roke posredovala nekaj koristnih nasvetov za nove tekmovalce, ki se bodo skozi oddaje trudili osvojiti prestižni naslov najboljšega.

"Neverjetno, kako hitro čas beži, saj sem lani v tem času dejansko prav jaz bila tista, ki sem se borila za laskavi naslov MasterChef Slovenija 2017. Joj, spomini kar mrgolijo po glavi – čakanje in trepetanje na izzive, kjer navdušenja s polno mero adrenalina ni manjkalo. Iskreno, kar malo pogrešam vse to," nam razkrije Sara in z veseljem deli dobronameren nasvet tekmovalcem v tej sezoni.

"Novim tekmovalcem želim čim več mirnih živcev. Naj uživajo v kuhanju, kjer naj bodo v prvi vrsti natančni in dobro organizirani, saj je organizacija kar 70 odstotkov dela, 30 odstotkov pa izvedba. Pomembno je poslušati sodnike, saj so prav oni trije odlični mentorji, ki natančno vejo, kaj govorijo, saj je vsako vprašanje tekmovalcem z namenom postavljeno. Pri vsem pa je pomemben pogum, slediti je treba svojim ciljem in sanjam, ki se na koncu lahko poklopijo in uresničijo," dodaja Rutarjeva, ki se v zadnjem času ob delu v športni trgovini The Nutrition posveča še snemanju kuhanja v živo, kjer na spletu predstavlja zdrave obroke.

Besedilo: Alojz Petrovčič // Foto: Alpe, Tomo Jeseničnik

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk